https://www.vizslainu.com/ ------------------------------------------ Itt megtalálsz minden információt. Vettem én is keveset hátha jó lesz két év múlva.
Igen kezdődik itt is a folyamat, így lassan olyan lesz ez is mint az AutoWallis Nyrt+topic, bármit írsz csak a mínusz.... de ezt a Boxer22 kollega is jó tudja :)
Sajnos itt már mindenki belefásult és egyre ingerültebb a részvény árfolyama miatt, ráadásul nem tudunk semmit mi van a háttérben..... 50 %-os bukókban ülünk, így szerintem érthető, hogy nincs túl jó kedvünk! Akik pedig már itt vannak több hónapja, azok nagyon nem szeretnék lenyomni az árfolyamot....
Sziasztok! Eddig csak aktiv olvasója voltam a topicnak, révén hogy én is tulajdonos vagyok a cégben, de mivel ez a trend ami a részvénnyel zajlik nagyon nem tetszik, így nyomoztam ma egy kicsit. Egy fontos tény a végrehajtással kapcsoltatban: 2,8 Mio.Ft-ról van szó egy harmadik féllel (nem hatóság, hanem egy szolgáltató cég) szemben. Beszéltem a közjegyzővel és ez az ügy van a triman és a set groupnál is feltüntetve (ugyanaz az azonosító) Szóval eljárási díjjal együtt olyan 3 Mio.Ft. Ami egy tőzsdei cégnél nem hiszem hogy túl sok (az már más kérdés, hogy miért jut el egy ilyen kis ügy erre a szintre) Szóval a pánikkeltés emiatt szerintem felesleges és eltúlzott. Az nyilván egyértelmű, hogy valami nincs rendben a cégnél (a kommunikáció biztosan nem), de azt is lehet látni hogy közben dolgozik a 2 valamire való vasúti cége. Hogy ennek mi a gazdasági eredményessége, azt a hiányzó kommunikáció miatt kevésbé látjuk, de amiért én is tartom, mert a vasútépítésben rengeteg pénz van most, és a mostani 2 Mrd. Ft körüli kapitalizáció lassan egy üres tevékenység nélküli cégnél van. A Set pedig nem az. Az egy nagy kérdés, hogy a bizalmat hogy fogják tudni helyreállítani, ma beszéltem a kapcsolattartóval is, aki konktérumokkal sajnos nem tudott szolgálni, de annyit mondott, hogy jövő héten várható tájékoztatás a cég részéről a folyó ügyekről. Remélem hogy így is lesz, és pozitív hírek jönnek. De árfolyam kapcsán innét már sokkal lejjebb logikusan nincs, persze az érzelmi túlfűtöttség és pánik az irreális döntéseket szül, de én bízom a történet pozitív kimenetelében. Picit hosszú lett, de remélem segít, hogy tisztábban lásson.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja