Hagyjál már ezze a jövő héten kapunk választ. Idén ez a cég semmit nem tett közzé. Én már az elején leírtam h kgy aem lesz. Sőt a 4. hullámra hivatkozva a mostani időpont lehet meg lesz, csak nem lehet ott senki sem. Minden nap itt van az öntő haverunk. 6 honapja szorja ránk a papírját. Pár darabbal néha felköti, azt ennyi. Kiv.lennék mennyi van még neki. Már vagy 10millánál járhatunk év eleje ota...
A tolvajrv kategóriat ennyire szakszerűen megfogalmazva még nem nagyon láttam. Valószínűleg vmi neoorbókista iskola alaptana lesz rövid időn belül. Végh Ricsi mondjuk könnyezni fog :)
Nevetseges a 3 millios tartozas,5-10k rv eladas,kb 1 mp alatt, es meg is van. Az elmult honapokban ennek tobb 100 szorosa lett eladva,erthetetlen ilyen piszlicsare osszeg negativ hiru szerepeltetese. A hitelfelvetelre szerintem meg kar is szot fecserelni, a cegek (foleg az ilyen kis szarjanko set-szeruek) eleve azert jonnek tozsdere,h toket vonjanak be gyakorlatilag ingyen es pofon egyszeruen, ne pedig banki hitelt vegyenek fel ezer oldalrol atvizsgalva. Csak egyszer kell hogy raerezzenek a nutex fele nyomda izere,soha tobbet nem is fognak lejonni rola.
Kifizeti a 3 milliót, ott a negatív infó. Bedob fedezetbe részvényt, pénzt, ingatlant stb. és már van hitel. De a hitel kérdés szerintem nem fontos. Ami jó kérdés és jövő héten kapunk választ remélhetőleg, mi ez a 3 millió. Még az is lehet mindenki menekül aki közel ül. Jövő héten jó zavaros lesz a víz..
valamiért nem nagyon akarják , hogy tisztán lássuk a dolgokat ! Nem értem miért ! sajnos csak egyre tudok gondolni ! Eddig még azt is kommunikálták ha Orbok zsemlét vett , ott volt rendkívüli hírként . Most meg semmi . Teljesen szétcseszik ezt a céget ..... lehet az a CÉL ?!?!
1, Hitelezhető! (nézz meg pár céget akik kaptak hitelt pedig volt negatív infó) 2, akinek nincsenek pénzügyi ismeretei és nem tud megbízni senkit akinek van, akkor nem megy tőzsdére 3, megértem a félelmed: add el!
Ma még nem irtam le. Nagy kupac szar!!! Átbaszós papír ez. A vezetőséggel egyetemben. Remélem a mult heti bejelentést kivizsgálja a MNB. Eddig tartott az emelkedés.....
Törölt felhasználó2021. 08. 16. 15:52
Sokan beálltak vételre és megint megy a paráztatás!!
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja