Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
én a city inn-t néztem, belváros, szép szoba, takarítás, hotel reggeli elfogadható áron...én ha kéne albérlet, és mondjuk sokat dolgozom, fiatal vagyok, lehet nem gondolkodnék, elég sikkes szerintem hotelben lakni, feltéve ha kiadják nekem határozatlanra, hogy én is tudjak tervezni.
Az újabb lakásprogram, az 5% ÁFA újbóli bevezetése... mondtam én, ezek megoldják majd, ha kezd a piac kicsit is lanyhulni, akkor bedobnak majd újabb élénkítőket, amitől megindulnak újra az árak és egy pesti panel hamarosan 50 millió lesz (persze egy 30 nm-es :o))) nem kell aggódni senkinek, már megmondta varga, a magyar nincs igazán eladósodva a nyugat-európaiakhoz képest, tenni kell róla, hogy legyen! De mikor jött a járvány, akkor hirtelen más volt a retorika, úgy tűnik, most megint más lesz.
Ezt is kezdik szépen megoldani a szállodák. Nem szűnnek meg, csak átalakulnak garzon albérletté, a kis pénz is pénz. Az albérlő is olcsón jut kiadó lakáshoz, a szálloda sem megy tönkre, az airbnb-s lakások szomszédai is nyugodtabban alszanak, mindenki jól jár!
Szerintem nagy a gond, nem véletlen a mai bejelentés sem. Lassan kijönnek a számok, a lakáspiaci jelentés is, lehet, hogy meredek dolgok lesznek benne.
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik