Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
DH-ra nekem az osztalék előtti céláram 1300Ft volt, ha így haladunk márciusban simán elérjük. Nekem ez 25% pár hónap alatt. 1 éve ugyanez a játék ment ott, de 2023-ban is. Áprilisban legkésőbb dobni kell, utána lehet visszamenni június környékén. Szerintem ott a nagy osztalék várakozás miatt van ez a hullám. Persze ez megint csak az én véleményem. MOL-t még tartom, 3000 felett gondolkoznék csak eladáson. Richter most egy stabil pont. :)
Igen a kereskedés az kihozhat a tartás miatti bajból. MOL tőke realizálás után szerintem megindulhat ide is. DH nekem nagyon susmus, ott valami folyik amiről nem tudunk.
Tegnap délután mintha megállt volna az esés, de én ebbe még simán belelátok 10400 és 10200 körüli szinteket. Hosszabb távon viszont a jelenlegihez képest 1000-1500Ft emelkedést gondolok az idei évben. Szerintetek?
DH? 1, elég sűrűn járok a DH budapesti komplexumokba, egyre több az eladó/ kiadó tábla. 2, az ingatlanközvetítő ágazat se tudom hogyan mehet amikor roskadásig az ország eladó DH táblával. Nekik dolgozó közvetítő ismerős mondja, fele de inkább harmad annyi házat tudnak eladni mint korábban, mert mindenki tartja az árat, sőt emeli de a piacon nincs vevő. . A Richter jó lesz csak olyan mint a jó bor. Irtó sok idő mire beérik. Na ide aztán kell a türelem, meg a pénztárca mert ugye addig is amíg érik inflálódik így finanszírozni kell a tartást.
Törölt felhasználó2025. 02. 21. 03:13
Azért figyelitek! A Telekom 0% ma a főrészvények nyertese. (Beindult a BÉT.) Hiába na jón a Telekom jelentés, ami indítja a rallit, de Richter erre a legtöbbször nem képes.
Megkockáztatom, hogy ez a háború, elkerülhető lett volna, diplomáciai útra kellett volna terelni. Mindehhez viszont, Zelenszkij alkalmatlannak bizonyult.
Igen, lehet bármi Trump miatt, de mégis azt kell mondanom, hogy ő csinálja jó. Világosan kijelenti, hogy Zelenszkij hozzá állása nem a békét támogatja. Egyfajta nyomást gyakorol a felekre, és tudatja, Zelenszkíjjel is, hogy, vagy azt csinálja amit ő mond, ha már eddig semmit sem lépet a béke irányában a nyugattal egyetemben, vagy megkeseríti a helyzetét. Csak így lehet eredményes a háború lezárása. A feleknek ennek érdekében kell cselekedni, és engedményeket tenni az elképzeléseikből. Különben sosem lesz vége.
Trump miatt bármi lehet. Buziskodik a vámokkal, meg a háborút is le akarja zárni úgy, hogy az ukrán ritka földfémeket meg ásványkincseket a maga kezére játssza. Más nem is érdekli , zelenszkij egy diktátor, monnyon le, mert támogatottsága sincs. Nem tudom mi a franc lesz. Állítom hogy emiatt fordult le a BUX is. Elég ha bal lábbal kel fel az az ember és zutty.
Érdekes elképzelés. Már korábban táraztam alacsonyabban DH-t és Richtert, egyelőre tartom mindkettőt, de most nem vennék bele egyikbe se. Talán Richter 10.400 alatt, de SZERINTEM inkább inkább felfele fog menni mindegyik. Emiatt várok. Persze ez csak az én elképzelésem. Német piacon próbálok még eséseket vásárolgatni, de nagyon-nagyon óvatosan azt is. Trump féle csörte miatt bármi lehet (elefán a porcelánboltban)?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.