Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem mondtam hogy végignéztem végig pozícióban. Volt eladás ath-nál aztán a korrekcióban elkezdte venni az ember. És az elején nyilván senki nem tudja hogy most 2-300 Ft korrekció lesz vagy szabadesés. Utána már vagy kivarod vagy eladod jókora mínuszban. Nincs jó döntés.
Még mindig ezer darab fölött vagyok TL39-ben . Azon kívül már Tl38 is spájzolva több száz darab. De amúgy jól benéztük ezt, majd ezer forintot esett másfél hónap alatt... A franc gondolt erre ath után..
Azért nem annyira szarul, mint az OTP ugyanezen az időtávon. Sőt itt a BÉT-en az MTEL után talán a legjobban kinéző papír a blue-k között: https://invst.ly/11ziwo
Én még mindig tartom, bár tudom mekkora a veszély. De ha eladnám abban a pillanatban rakétaként lőne ki. Ha viszont tartom, akkor nagy eséllyel esni fog. Ez olyan mint Schrödinger macskája...
Jó napot! A Richter görbéje kacérkodik a lenti rés betöltésével, minden ezen múlhat, hogy betöltésre kerül-e vagy nyitva marad és újra emelkedő hullám jön. Banking friss:--Richter napi: Az új mélypont miatt folytatódó enyhe eső trend jellemezheti. A 8500 körüli rés egyelőre fogja a papírt, de ha ezt betölti, akkor még mehet lejjebb is. Összességében semleges az ajánlás, egyértelműbb jelzésekre érdemes várni. Ellenállások: 9375; 9688; 10 000. Támaszok: 8438; 8125; 7813; 7500.
Mivel eladtam pár száz TL39-et ezért valószínűleg nem fog. :)) Ahogy farkasfu írta annyi minden mutat már lefelé hogy én is csodálkoznék ha innen még esne több száz forintot. De az ördög nem alszik, próbálkozni fognak még van egy hetük, én nem zárom ki a 8400-es szinteket
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.