Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Szerintem nem. De ez most még ennyiért nagyon drága..ha csak ad vesz az ember akkor bele kell tolni vagy 100+ milliót hogy hozzon is valamit az 500ft-os emelkedés mondjuk 9000-ig. Ez a papír 7000 körül alatt jóáras,de oda már nem igen fog lemenni hacsak nem történik a világban valami drasztikus dolog
Alulértékelt? A nagy részvények közül ez van még mindig a legközelebb a mindenkori maxhoz. Eskü nem értem itt mit várnak sokan. Mire menne fel a papír?
Azt még csak valahogy beveszi a gyomrom, hogy a jó eredmények ellenére nem emelkedik, de hogy lassan zuhanásba forduljon, az már rohadt erős gyomros nekem is. 😢
Az Amgen gyógyszergyártó (AMGN.O) 3,7%-ot esett, mivel egyes nagy horderejű gyógyszerek eladásai a várakozások alatt maradtak a harmadik negyedévben. Amgen Richter partner!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.