Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
KBC AbbVie: Kisebb plusz jöhet nyitáskor, mivel a vártnál erősebb jelentésen van túl a gyógyszercég. A bevételek az idei évben a korábban előrejelzettnél is magasabbak lehetnek, aminek szintén örülhetnek a befektetők. A Richter szempontjából egyébként jó hír, hogy a Vraylar bevételek 33 százalékkal nőttek éves alapon, ez a különböző receptszámok alapján egyébként javarészt várható volt, talán annál is kicsivel kedvezőbb adatnak számít. A Richter egyébként jövő héten pénteken teszi majd közzé gyorsjelentését
Ma a Richtert ignorálják mind az eladók, mind pedig a vevők. Eddig 11677 cserélt gazdát, miközben az srv önmaga több szokott ettől lenni. Érdekes lesz a délután, hogy milyen irányba indulunk a toporgást követően, ha indulunk egyáltalán.
Tudom, tudom igazad van. Ez mindig ilyen tökölős volt, aztán egyszer csak zutty, megindul. Csak győzze kivárni az ember! Mostanában nem nagyon napizok, azért is vagyok itt Richterben nagyon érdekelt, szerintem alulértékelt és itt pl nem lebeg bankcsőd hullám veszélye. Legyen igazad a VIP beszállóval, ott jó sok stopot összeszedhettek.
Jajj ne már! A Richter nem OTP és nem is lesz az soha! Hol ragadtál be? A Richter soha nem reagál úgy semmire mint az OTP! Sem negatív sem pozitív irányba. Ha van időd napizni és értesz is hozzá (tudom hogy igen) akkor nem a Richter a Te papírod.... Továbbra is tartom hogy a tegnapi nap VIP beszálló volt... Ha nem lesz valami komoly dolog akkor indulunk felfelé!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.