Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ki mit lát benne, nekem mindegy! Beze kérte a chartot és nem akartam komment nélkül csak úgy feldobni, ezért írtam amit gondoltam róla! Egy zászló, vagy bármely alakzat, sosem lesz tankönyvi formátum és nem is az a lényeg, hanem a benne lévő impulzusok/trend! Gyorsan összedobtam egy h1-t, már kíváncsiságból is, hogy jól láttam e a napos idősíkon. Nem akarok senkit meggyőzni, mert egy alakzat hiába is lenne tankönyvi, attól még sokszor, csak egy opció marad! Vagyis nem teljesíti a követelményt", vagy csak részben! Mindkét irány célját feltettem a real alapján. Ta szerint jelenleg lefele áll a zászló, le is törte a lobogó "ellenállását"! Sőt a rúd alsó mélypontját pontját is, bár visszahúzták még! Fundás jó hír segíthet felfelé húzni... Közelről így néz ki: Ricsi /h1 https://ibb.co/Tknv7Gz
CDT time now 02:26:14 péntek, 2023. október 27. CDT will be observed in Chicago until 2023. nov 5. 02:00 UTC Offset: UTC -5 7 hours behind Budapest Nekem ezt írja :))
Nem 3-kor lesz a telkó? AbbVie will host a live webcast of the earnings conference call at 8 a.m. CT Azt mondja a gugli ez nálunk 15:00. Persze már ezelőtt is kikerülhet az anyag.
Ma szerintem sokan várnak az Abbvie jelentésre, a tájékoztató magyar idő szerint 16-kor lesz, de azt nem találtam, hogy a jelentést előtte kiteszik-e már a web-re
Én ezt a formációt azért nem tudom zászlónak elfogadni, mert ált a zászló gyertyái kicsik, amik korrektív mozgásra, elbizonytalanodásra utalnak, emellett pedig alacsony forgalommal ugrál fölfelé. Itt pedig inkább a már említett sávban szétterült, azon belül pedig nagy gyertyákkal oldalazik. Emellett ebbe még bele lehet látni egy dupla aljat is...
Még nincs divergencia, de alakul(hat) naposon. A papír az elmúlt időszakban hektikussá vált. A mozgások nem impulzívak sem fel, sem pedig lefelé. A gyertyákra nem érkeznek megerősítések vagy ha igen, akkor azok csak gyenge forgalmúak, amik aztán másnap vagy harmadnap elhalnak. Ez inkább egy oldalazás 8600-8800 között. Van egy csonagom, a gyj-re spekulálva. Ha esik tovább, akkor veszek még. A holnapi Abbvie jelentés majd talán okosabbá tesz...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.