Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
""4. hullám nem éri el az 1 hullám területét (vagy 3-4napos gyerta a 4.hullámból az 1es hullám területében zárt)" az ábrán ezen a vonalakkal határolt ékek valamilyen éket jelölnek az egy diagonál szerü képzödmény igy bele érhet a 1es hullám terébe a 4es-... fel kel rakni hetes nézetre és akkor nem olyan zavaro :))
erröl pont beszéltem egy másik platformon hogy még diagonálba sem elfogadott lehetne b is de a célszinteken nem modosit ebbena körben egyébként,,, és h válaszoljak is sztem ugy lehet h elliot mikor irta a könyvet nem elemzet richtert... rengetgszer elö fordul ilyen egyébként ahol látod milyen hosszu a diagonál elsö hulláma ott becsusznak ilyen furcsaségok bövebben elmélkedtem az általad felvetett problémárol csak nem itt... vitatható .. tény... szivesenmegnézem mit számozol be ha gondolod szeretek beszélgetni ilyen dolgokrol
Amit 5. hullámnak számoztál és 9100-9200 között volt a csúcsa az hogyan teljesíti elliott hullámelmélet szabályait? 3. hullám soha nem a legrövideb hullám (itt (iii) a legrövidebb) 4. hullám nem éri el az 1 hullám területét (vagy 3-4napos gyerta a 4.hullámból az 1es hullám területében zárt)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.