Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Bizony, az enyémet is kinyomta volna ha benttartom. Az emelkedő hullám előző mélypontja (7870) alá egy lépéssel határoztam meg a stoppot, és elég negatív lenne ha elesne. Ezalatt kb. 7650-nél még látom az emelkedő széles csatorna alját, de alatta már elég nagy a tér 7000-ig.
Nem szabad elkeseredni, csak a remegő kezekből csavarták ki a részvényeket. Kivéve persze ha az esés folytatódik és megy tovább hétezer felé, mert akkor lehet a valamit tudók vagy a nem beragadni kívánók szabadultak meg a készleteiktől...
Tegnap volt még egy cikk az EU-s szabályozási tervekről, kapacitásokat, generikus gyógyszereket érintené, készletezést, árazást, szabadalom idejének visszavágását stb. "AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG A TERVEK SZERINT MÁRCIUSBAN TERJESZTI ELŐ A GYÓGYSZEREKRE VONATKOZÓ JOGSZABÁLYAINAK FELÜLVIZSGÁLATÁT." Lehet, hogy egy tengerentúli száll ki az EU-s gyógyszerpapírokból a bizonytalanság miatt? Létfontosságú gyógyszerek hiányoznak a polcokról Európában, és még rosszabb lehet a helyzet - Portfolio.hu
Ezt mondtam én is. Ez a buzi aki itt fogta hetekig és adta folyamatosan egybe borította, remélem az összes maradékját. És azt is remélem hogy heteken belül jól ráb*sz mert 9k lesz
Már amikor megveszed válassz ki egy eladási tervet. Pl. 1/3-ot ezen a szinten, 1/3-ot meg ezen, a maradékot meg követőstoppal valamilyen kiválasztott jellemző alapján,pl. MA20 alá esés, alacsonyabb mélypont stb. Rengeteg módon kialakíthatod, de igazodj hozzá, ne térj el. Néha bosszankodni fogsz, mert továbbment, de nagy átlagban segít. És utólag értékelve finomíts rajta.
OTI most mire táltosodott meg ennyire?(Nem sajnálom, nem lefelé beszélem, örülök, ha másoknak jó, csak nem értem). Fordított mozgást vártam most ennél a két papírnál, mint ami bekövetkezett. :(
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.