Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Kár hogy utólag milyen okos tud lenni az ember... Mindig vártam, hogy majdcsak megáll az esés, míg át nem lépte az átlagáramat és most ismét csak reménykedem hogy nem esik tovább. Pedig 9030 és 9100 között ott voltam, hogy mindent eladok, de csak kis pakkot mertem, mert olyan brutális árfolyam jóslatok jöttek ki, hogy megrészegítették a tudatomat. Többször megfogadtam már, hogy semmi ilyesminek nem hiszek, mégis bedőltem. Most tényleg utoljára... (remélem)
Bejött a várakozásom, hogy lemegyünk 7850-ig. Ahogy látom még 7700-nál is jártunk. Megnyílhat a tér nagyobb esés előtt ha nem tud konszolidálódni az árfolyam a köv napokban.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.