Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Akkor is kitartok, ha vannak akik arra játszanak, hogy úgyis bedobom. Ahányszor eddig bedobtam, utána mindig felment az árfolyam. Ezt most csak azért sem fogom megcsinálni !!!!
Én bevallom pár darab certitől megszabadultam mínuszosan, és áttettem otp-be. Meg kicsi molt vettem most. Azok legalább mozognak...Itt meg dögvész pusztít.
Csak éppen nemsokára jelentés is jön. Chart alapján lehetne annyi, de a célárak átlaga meg 10.900 jelenleg, és senki nem ajánlja eladásra. Meglátjuk funda mit mutat majd. Elég olcsó már így is, persze lehet leszúrás továbbra is, amíg a lenyomó el nem tűnik innen. Én úgy vélem, ha eltűnne nem esne már tovább, amikor nem emelte a falat emelkedtünk, igaz kicsi forgalommal.
Én is úgy spekiztem még pár napja, hogy tegnap vagy max ma, de a 35 elesik és ott elkezdem csipegetni, de ez az iceberg, aki 8k alatt leáll nem tetszik. Az ilyet utálom, amikor valakinél ennyire sok van és elkapja ez a dili, hogy neki célja van és ő elad, de nem dobja be és adja akkor el a csába, hanem elkezd szerencsétlenkedni. Az ilyen mindig leönti emelkedés közben már az elején, mert a legelső akar lenni, aki szabadul.
Jó napot! Private Banking friss:--Richter napi: Még mindig a csökkenő trendvonal alatt mozog a papír. Amíg az eső trend él, addig nem fog tudni jó alapot építeni az emelkedésnek. Elérte a 7813-as szintet, így elméletileg elérte azt a zónát, amely már vételek keresésére ösztönözhet. Amint túladott lesz, akkor találhat fontosabb mélypontot az esés. Ez lehet long beszálló hely. Ellenállások: 9063; 9375. Támaszok: 7813; 7500; 7188.
Richter napi: múlt hét óta nem változott a technikai kép. Kialakult egy fej-váll alakzat, csütörtökön egy nagy piros gyertya volt, a rövid távú trendvonal nyomja lefele az árfolyamot. A nagy beesés után továbbra is oldalaz, erőt nem mutat. Még mindig a 200 napos mozgóátlag felett van egy kicsivel, ameddig nem zár 7900 alá, véleményem szerint ott a lehetőség, hogy emelkedjen. Meglátásom szerint, most valamivel nagyobb az esélye, hogy lefele veheti az irányt a részvény és kiveheti a TL35 certifikátot (7750 ft). Ha ez megtörténne, kb a fekete hosszabb távú trendvonalhoz érkezne, és lehet már túladottá is válna ezen a szinten, ahol a vételt lehetne keresni. Továbbra is tartom magam, ahhoz az elképzeléshez, amit az elmúlt hetekben írtam, 7850-nél vagy alatta egyértelmű vétel továbbra is. https://invst.ly/-9uou
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.