Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Private Banking friss: --Richter napi: A pozitív hangulat hatására elérte azelőző tetőpontot 8438 körül. Az emelkedő trendet érdemes követni. Amíg ez nem törik, addig nyitott a tér felfele. Még nem vált túlvetté, így akár tovább is mehetne. Erős ellenállás a 9063-9375 közötti zónában várná. Amint túlvett lesz, akkor várható egy komolyabb tetőpont elérése. Ellenállások: 9063; 9375. Támaszok: 7500; 7188; 6875; 6563; 6250
Később az árazás is helyreáll a P/E alapú,akkor simán 10K felett lesz, ezt a célárat már 2-éve kiadták rá, majd most meglesz. https://kepkuldes.com/image/igLPQY
Úgy látom, a bevétel kb. 10%-kal jobb lett az Erste/KBC várakozáshoz képest, EPS is szép (Q3:443 Ft, 1052 Ft eddig. Úgy emlékszem, mintha egész évre várnák 1100 Ft körül.) Most megyek aludni. Remélem, szép nap lesz!
Én is 9 körülre szeretném a Richtert, arra tippelnék, hogy az OTP most egy kicsit elakad itt 10.000 körül (még a mai 10 mrd forgalommal együtt is). 10.000 az kemény határ, lelkileg is. :)
Azért bízom benne, hogy igazad lesz, én is 9000 környékére várnám, de azt hittem ma megugorja ezt. A többi részvényt úgy néz ki előre árazzák , lehet, hogy ezt utólag!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.