Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ha nincs eszkaláció, csak folyik az üzengetés, akkor a feszültség ugyanúgy beépül majd mint minden más és emelkedni fogunk, mert szerintem még le akarnak zavarni néhány kört felfelé a tényleges medvepiac előtt. Én is nyugodtabb lennék azért, ha január óta nem vettem volna magyar certiket.
Többen vagyunk itt, akik matgab babérjaira pályázhatunk..:) Én legjobban az amerikai részvényekkel szoktam jó kontraindikátor lenni, de pl. egy adag aranycertit tegnap is sikeresen korán kidobtam 10-15 százalékot bennehagyva.
Bár tőletek kaptam vagy 6 minuszt a vasárnapi mollal kapcsolatos beírásomra, ma komoly elemzők írták, hogy a kis kutak lehúzhatják a rolót, a molnál pedig jön az aranykor!
ma már délután nem titkolták a fordulatot usa nyitástól, addig azért szépen lenyomták napi minre, mintha hullócsillag/sírkó nap készülne és ennyi volt a fel...profik voltak....ennek még a héten 8250-8300ig illene elfutni azt mondom így
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.