Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
lehet nagyon rosszul látom, de vannak napok óta ezek az 50-100 Ft-os beszúrkálások lefelé, amit rendszeresen visszahúzogatnak, nem mellesleg 2 nap egymás után napi maxon zárt.. Szóval lehet túlgondolom, de ez nekem egy long trendben jellemző long stop vadászatra hajaz....ez alapján még nem láttuk a decemberi maxot.
Ma Cece átsúlyozás van, a richter súly nő, meg egyébként is délután szokott megjönni a vevő usa nyitás után, záróban lehet felhúzzák 8700-8800 körülre, ahogy többször is.
Nem értem mi a várakozásotok. A kötelező ajánlatot megtették, nem volt gáláns. Kivezetni nem akarják. A tulajdoni hányadot növelni nem akarják. Teljes érdektelenség vevői oldalról. Növekedési sztori van benne? Illikvid az STK/JTK arány alatt forog ezért (több likvidebb papír is). Lehetséges felvásárlási 15-20 %- ért ültök benne, nulla % osztalék mellett? Hozamok emelkednek, az eszközeit ez nem értékeli le? Mi ebben a sztori?
lehet hogy megvolt idén a 8700-as maximum... Ahogy látom az utolsó pár hetet 8400-8700 közt inkázik... 8400 körüli vételekkel már nem lehet nagyon befürödni.. Ma nagyobb forgalom is van. kb 30 ezer darabbal vétellel lehet +100 forintot húzni felfelé... A kérdés, hogy a reggeli velőknek van ne egy ebéd tűzni étvágya... A ha nincs újabb forrás a kis halat letolják 8600-ig... ebéd után kiderül van e még vételi muníció... Erre spekulálok én is...
Szét volt shortolva a papír, szóval, aki nem nyert eleget rajta és még telhetetlen, azt csak sajnálni lehet, egy jó kis short squeeezee jó lenne mára! 8.800 mekkora eladói db számmal állnak? Ma hatizárás, szóval ma minden megtörténhet!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.