Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Némileg elszállt a bizalom (ami amúgy sem volt túl erős) a magyar részvények kiszámíthatóságával kapcsolatban a legújabb kisded MOL-játék után (plusz COVID, stb.). Reméljük még egy felkört levezényelnek a fiúk idén, hogy jó legyen az évvégi prémium.
Félnek, h a Vezír a gyógyszerek árát is Fixálja...:) egy 10 könyvet kérhetnék? vagy milyen szinteken vannak nagyobb vételi pakkok, ha egyáltalán vannak? Előre is köszi. Én remélem, h 8.500 megfogja, ha nem akkor irány dél 8.300-400-as tartomány és az USA még el sem kezdett rendesen korrekciózni....
Azt gondoltam ma lenéz 8500-ig, és onnan indul meg, összesen csak 25 pontos shortot sikerült összehozni, de nap végén zártam is. Nem igazán sikerült lenyomni, elég jól vannak rá vevők. Holnap vagy hétfőn lehet elindul felfelé.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.