Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nekem már nagyon elegem van ebből, nem képesek kommunikálni semmit a kutatás-fejlesztésről, az Esmya utódjáról hiszen a méhmiómát továbbra is kezelni akarják.
érdemes figyelni, ugyanis a nagy pakkok végén a jólértesültek beindulnak, és megveszik a végét (átkötésekkel). Most +20K kötés is volt. Nem törvényszerű, de lehet, közeledünk a végéhez.
Azt mondod van meg benne? 😀 En az oktober 1.heteben tapasztalt 8300at is kevesnek gondoltam... azota ezt a 3 hullamot 6M nem tudom ertelmezni. Valaki segithetne es akkor okosabbak lennenk!:)
Egyet is ertek de ezzel azt feltetelezed h mindenki bearazza. Sztem a kulso kornyezet most erosebb... vegig hallgattam a VG-s elemzoi podcastokat az alapjan a bet legjobb cege, de megsem loktek 9000 fole. Ezert gondolom h marad ez a 8-9k sav, es annak is az also hrmada.
Egyet is ertek de ezzel azt feltetelezed h mindenki bearazza. Sztem a kulso kornyezet most erosebb... vegig hallgattam a VG-s elemzoi podcastokat az alapjan a bet legjobb cege, de megsem loktek 9000 fole. Ezert gondolom h marad ez a 8-9k sav, es annak is az also hrmada.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.