Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Amugy, ha a gyj mondjuk kicsikét elmaradt volna a várttól, akkor itt zuhanórepülés lenne? Legközelebb, a gyj előtt biztosan eladom egy részét a pakkomnak.
6 piros gyertya a napin. visszanéztem jobban a chartot, és az a meglátásom, hogy legalább fél éve van egy állandó eladó rajta. Vagy több, de akkor felváltva. A hírre az ugrások hatalmas forgalommal történnek meg, utána jön a folyamatos eladás és errodálás jóval kisebb forgalom mellett. hát, nem tudom, támaszhoz értünk, ha ez nem működik még nagyon csúnya is lehet.
Hát igen, de kérdés, h mi a jobb választás...én kizárólag BLUE-ban gondolkodom és hasonlóan inkább a Long oldalt keresem. OTP szépen hozott a konyhára, de ott szerintem érik egy nagyobb korrekció. Csak okosan és bátran, money managment és kockázati faktor, no meg pszihooo:)
Az egész BUX-nak kell majd fordulnia, szerintem itt a nagyobb játékosok egyelőre nem tűrik az egyéni ambíciókat, a tegnapi MOL növekedés is megbosszulta magát. A Richter meg a tágabb képen belül mindig is szeretett rángatódzni, ezeket a hullámokat kellene bátrabban megfogni (nem segít, hogy shortba nem szívesen lépek, holott a klasszikus reggeli felrántós Reppasz képlet tényleg elég megbízható p. napon belül). Egyet ígérhetek, ha végre harmadszorra az ösztöneimre hallgatok és nem a mohó hüllőagyamra és kiszórom 9000 felett, utána aki marad, még kiélvezhet egy kiadós emelkedést.
Köszi szépen, a tegnapi védelmi vonal alá tették, hát kiváncsi vagyok, mit akarnak, azt hittem, ma kitöretik..mini pakkokat kezdek venni, tegnap 640-él és 620-nál kaptam. 8.550-500 környéke remélem megállítja. Jó Kereskedést Mindenkinek!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.