Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Talán Reppasz bedobott 50-ezer darabot shortra. Kicsit 8K alá néztünk,eddig semmi korrekció nem volt. Short jelzés sem jött még eddig indikátorok alapján.
de lesz majd gyj is - az meg (vagy inkább az azt követő sajtótájékoztató) immár hagyomány hogy lefelé szokta nyomni, ha esik, ha fúj.. esetleg lehet most majd ebben változás?, kinek mi a tippje
Első vételem 7380 ft volt, eladtam 7820 ft-on. Erre másik nap 7870 ft-on tudtam visszavenni,mert ment tovább. Most ismét ezt eladtam 8085 ft-on a 8100 feletti mennyiséget látva 11-óra 48-kor.
8100-on az eladói oldal 39 ajánlatból tevődik össze. Ami elgondolkodtató h ezen a szinten lehet h sok nagy pakkal rendelkező realizál h később olcsóbban beszálljon.
Igen, itt beragadtak már nincsenek, korábbi befektetők adhatják el.De vételi oldal is van,aki felszívja, Intézmények, külföldiek.8100-8120-at kell átvinni naki.
Jó napot! Akkor vettél ma reggel?8200 ft körül látom az egyik csatornatetőt. Ezek után oldalazás várható 8K és 8200 ft között a további emelkedés előtt. Mindjárt 1-milliárd ft a forgalma! Lásd MOL példáját 1502..-től. Az EPS-előrejelzések alapján tavasz-nyárra a 2008 előtti békeidőszak értékeltsége alapján 9K körül kell lennie.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.