globaltrend

Regisztráció: 2020-06-21 15:48:04

Hozzászólások száma: 160

Utolsó hozzászólás: 2021-02-23 12:02


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 1

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a "ORBÁN TAKARODJ !!!" topikból

A moderálás a "ORBÁN TAKARODJ !!!" topik #30154 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
.

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "2022 - ORBÁN LEGYŐZHETŐ ?" topikban - 2021-02-05 10:30-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "2022 - ORBÁN LEGYŐZHETŐ ?" topik #4063 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
Személyeskedés és tömény propaganda.

utolsó 20 hozzászólás

2022 - ORBÁN LEGYŐZHETŐ ? kedd, 12:02

annyira iunalmas és átlátszó már a részedről ez a narratíva, feltehetnél már vmi új lemezt, mert ez roppant unalmas már
zsigeri gyűlöletről esetemben szó sincs, ezt az ellenzéki média adja gumicsontrként a szátokba és ti vidáman rágjátok, ismételgetitek akkor, amikor a védenceitekről megírja bárki az igazságokat (a dk ról, a jobbikról, a momentumról, Donáth Anna apja ellen pl. vádemelés van már az idősotthonban sorozatosan elkövetett nők elleni zaklatásai miatt és ez csak 1 példa a sok közül, hosszan lehetne sorolni csak a momentum tagok gyűlöletkeltő fb bejegyzéseinek felsorolását, is, stb.)
a kutyapártot mosdattad, amely alpolgármestert adott pl. Ferencvárosban és és igen, ő valóban egy primitív szélsőbalos alak, ezt mindenki tudja már róla csak ti nem, mert a hevri médiumoka amiket olvastok, ezeket a tényeket elhallgatják
további "jó" hányáseltakarítást kívánok, de megjegyzeném, hogy sem a dk-t , sem a jobbikot pl. nincs az a mosószer és illatosítószer arzenál, amikkel valaha is ki tudnád mosni a szaros demagógiájuból és barna alsóneműikből (gyurcsánynétól jakab péteren át a momentumos gyűlölködókig)
2022 - ORBÁN LEGYŐZHETŐ ? hétfő, 22:34

így van, a végkövetkeztetésed maximálisan igaz, a mosdató tevékenységeid pedig már jól ismerjük, átlátunk a szitán (a múlt héten a dk-t igyekeztél kimosni a szar covidos demagógiájából, korábban a jobbikot az antiszemitizmusából, stb. stb.)
2022 - ORBÁN LEGYŐZHETŐ ? hétfő, 21:32

bocs, tudom nem kérdeztél de röviden hadd reagáljak, remélem nem gond
a 3. és a 4. pontod őnáluk kiveri a biztosítékot, holott teljesen jogos felvetések mert nincsenek híján a józan észnek ezek az ismerősök, sőt
a kutyapárthoz pedig csak annyit: adatolható, utánanézhető, hogy bár a vezetőjük ezt ügyesen álcázza és vagy tagadja, de a kutyapárt az bizony az említett gyurcsányista összefogás szekerét tolja, csak "viccpárti" jelmezben - konkrétabban: azon önkormányzatokban ahová bejutottak, egyértelműen szélsőbalos tetteket és programelemeket valósítottak meg eddig (az más kérdés, hogy úgy tűnik, náluk minden bizonnyal nincs központi pártdirektíva hogy ki mit tegyen hogy szavazzon stb., ám a tetteik eddig önmagukért beszélnek hiszen egyénekre lebontva a 90% uk balliberális)
Chartok topikja 2021. 02. 16. 11:06

bocsi, csak nekem nem világos hogy a portfolio főoldalán miért tűnt el a jobboldali indexek állásást bemutató táblázatból az s&p, az ftse pl.?
vagy ezek az új rövidítések csak módosítva, de megfelelnek azoknak amik korábban voltak?
az IDAX és az IATX oké. de ezek: ISPX, IDJI, INDX és IN225, ezek mik?
az ismi az a svájci index, azt tudom
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 02. 15. 21:13

tudatlan is vagy, nemcsak értetlen
1. orbán már visszakereshető hogy a 2006 os választási kampányban is azt ígérte, "többet akarunk mintkormányváltást, de kevesebbet mint rendszerváltás - 2010 ben ölébe hullott a kétharmad és csak kihasználta a lehetőséget és tudod miért?
azért mert 2. nem működött az ország 2010 előtt, úgy értve hogy hiába volt egy konszenzusos alkotmány, sem a médiakuratóriumok, sem az alkotmánybíróság megüresedett helyeinek betöltésében képtelen voltak megegyezni a kormány és ellenzéki pártok, képzeld el! tehát hiába volt egy papíron működőképesebb és demokratikusabbnak tűnő (elvileg) alkotmány, a gyakorlatban működésképtelen volt, és nem 1-2 hanem már 5-6-8 éveken át!
3. épp az első 2 pontból következik de főlega 2.-ból, hogy mivel 4 évenként addig mindig az ellenzékek győztek (kivéve 2006 ot de akkor gyurcsány nem kapott 2 teljes ciklust csak másfelet 2004-10 ig), sajnos minden kormány elomondhatta, hogy 4 év alatt nem tudja maradéktalanul elvégezni a programját, csak elkezdeni - majd mindig nyert az ellenzék, gyorsan lerombolta azt amit előzőek elkezdtek és megpróbálta felépíteni a sajátját, ami aztán megint torzóban maradt..
4. épp ezért ígérte orbán már 2006 ban is azt, hogy itt több kell mint kormányváltás - és mivel gyurcsányék úgy elcseszték tényleg, ahogy, - nos orbán élve a lehetőséggel megcsinálta a kétharmad birtokában a rendszerváltását, új alkotmánnyal, éppúgy, ahogy azt a 2006-10 ig létrejött és mögéállt új többség azt tőle elvárta
demokratikusan történt a 2010 es választáson megkapott kétharmad? igen.
joga volt új alkotmányt létrehozni? igen volt lehetősége az alkotmányozásban résztvenni az ellenzékének? igen résztvettek benne? nem, durcásan kivonultak és anyáztak (az ő bajuk..)  kialakult az orbánrendszer? igen 
legitim az orbánrendszer és a választási törvénye is? igen, mert orbán mai ellenzéke az összes 2010 utáni választásokon is résztvett, az azokon megszerzett mandátumokat elfogadták, ma is ott ülnek és résztvesznek a parlamenti munkában, ők és pártjaik egyaránt felveszik a törvényileg nekik járó költségtérítéseket és állami támogatásokat, tehát minden legitim is, meg működik is!
a többi csak szánalmas nyafogás, szóra sem érdemes!...
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 02. 15. 20:58

a mínuszolóknak nagyon fáj az igazság, de sebaj :-)
Feketegyőr kolléga azóta felkéredzkedett gyurcsánymester listájára (merthogy gyurcsibácsi pártja még mindig erősebb mint az övé)
hát ez van, elvtársak! ;-)
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 02. 15. 20:45
:-Dezzel akkor megválaszoltad azt is amit épp neked írtam a #30023 ban.. (persze megkerülted a választ hiszen nincs rá válaszod, soha nem is volt, soha nem is lesz..
nagyon jól illusztrálja ez a válaszod viszont azt amire utaltam, azt, hogy gondolkodás helyett érzelmi alapon, gyűlölettől elvakulva működik az ellenzéki szavazógép..ez teszi lehetővé, hogy megfelel neked is pl. az a 'Márkizaj, aki 2 évvel ezelőtt még azt nyilatkozta, hogy "ellenzékváltásra lesz szükség ha orbán győz 2018 ban" - győzött is, ehhez képest Márkizaj beállt a seggét nyalni épp azoknak, akiket 2 éve még le akart váltani, mint lejáratódott ellenzéket, érted? meg az a Feketegyőr is megfelel neked, aki 2-3 éve még azt hangoztatta, hogy "Bocsánat, de ők nem érdemelnek mást. Nem mindenkivel szemben vagyunk arrogánsak – ha ez arrogancia –, de nem tudom, hogy Gyurcsány Ferenc mi az istent keres még a politikában. Már igazán eltakarodhatna a közéletből."de nem érted, tehát nem magyarázom tovább, mert ez nálatok csak a jéghegy csúcsa :-)
azért jó szórakozást ehhez itt:Bocsánat, de ők nem érdemelnek mást. Nem mindenkivel szemben vagyunk arrogánsak – ha ez arrogancia –, de nem tudom, hogy Gyurcsány Ferenc mi az istent keres még a politikában. Már igazán eltakarodhatna a közéletből. - és ehhez képest ma már egymás tenyeréből esnke, gyurcsány és Feketegyőr barátod :-)
szép kis páros, nem mondom ;-)
https://index.hu/belfold/2017/03/07/momentum_gyurcsany_nagyon_elcseszte_eltakarodhatna_mar/?fbclid=IwAR3fHXN1x7Xkddk7BDztAKvyw9RsHnA7IZytKb8ohARl_7l1cr3GgXa06Pw
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 02. 15. 20:23

én nem is állítottam azt hogy a hiányt kizárólag a nyugdíjkasszában keletkezett lyuk miatt felvett hitelek generálták - én azt mondtam és fenntartom, hogy az is benne volt a hiány és az államadósság növekedésében + kamatterhek(!), illetve azt is fenntartom hogy nem kéne kettős mércével csak a manyup felszámolását negatívan értékelni és maffiamódszereket emlegetni hanem el kéne ismerni, hogy a bevezetése is maffiamódszerrel történt!
és azt is fenntartom, hogy ez a fajta manyuprendszer sehol a világon sem korábban sem azóta nem működik, az idióta magyar baloldalnak és szegény Hornnak "köszönhetjük" csupán hogy volt oylan marha, hogy belement a bevezetésébe..
a megszüntetés egyébként már gyurcsánynak javasolva lett kb. 2007-08 ban(!), csak ez nem nyert széles nyilvánosságot, bevezetve pedig azért nem lett, mert egyrész a mynupok vezetőségei tele voltak levitázlett mszp-s káderekkel akik ott nagyon jól megéletek a tagoktól lenyúlt nem kis működési költségekből(!), másrészt ugye kurvára ciki lett volna "megszüntetni azt,a mit mi vezettünk be pártunk és kormányunk "nagy balos vívmányaként " (igaz h. maffiamódszerrel, de nekünk azt szabad, csak másnak nem!)... így aztán orbánékra maradt a megszüntetés.. és hát "véletlenül" a lengyeleknél és a csheknél sem vált be ugyanazen rendszer, és "véletlenül" ott is megszüntették..
sok vita volt itt a portfolion erről én tudom, de akik védték azok sosem voltak hajlandók belátni, hogy pl. egy olyan eladósodott és hendikepes országban mint pl. a miénk, egy iylen rendszert óriási felelőtlenslg volt átgondolatlanul bevezetni - és ennek semmi köze ahhoz h. akik kitalálták jót akartak vagy sem, illetve elvileg és papíron és sokévtizedes távlatban működött-e a modelljük vagy sem!..
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 02. 15. 16:43

egy apróság elkerülte a figyelmed..
pl. az, hogy szintén állami zsarolásra kellett egykor mindenkinek belépnie a manyup-okba amikre azt mondták a szocik, hogy "nyugi, jó lesz"
csakhát aztán mégsem lett jó, mert a meggondolatlanul átcsatornázott 8% járulékot (ami a manyupba ment) az államnak pótolni kellett vmiből és egy idő után már csak hitelből sikerült pótolnia mert nagy lyuk keletkezett a nyugdíjkasszában és nem volt miből nyugdíjakat fizetni)
tehát egyik oldalon amikor az állam kénytelen volt megszüntetni a manyupot, akkor te ezt úgy értékeled, hogy "maffiamódszerrel elvették a tagok pénzét"
de azt nem veszed észre, hogy ismétlem, miután szintén maffiamódszerrel zsarolva kötelezően léptették be a manyup okba az embereket 98-ban a szocik és utána az évtizedek alatt ebből keletkezett egy sok sok sok milliárdos államadósság akkor azt, ugyanezek az emberek kellett hogy kifizessék az adójukból, oké?
abban persze igazad van, hogy nem volt 2 egyforma manyup tag sem a befizetései/reálhozamai (vagy annk hiánya mert ilyen is sok volt/pénztára teljesítménye (mert sok pénztár volt nagyon lenyúló) stb. szempontjából
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 02. 15. 13:42

időzzünk még el egy picit a momentum szavahihetőségénél és tagságánál! ezt írtad, " a 4000 tag között van mindenféle ember. Ott nem kell senkinek látszat-életet élni, mindenki lehet önmaga."
itt adós maradtál azokkal a mindenfélékkel - erre egyetlen példát sem hozál fel, persze hogy nem, mert nincsenek ilyenek..még 1x, hogy is mondta feketegyőr az interjúban? : "a DK-s szavazókat nemcsak hogy tiszteljük, de nagyon sok ponton egyébként együtt is dolgozunk velük az utcákon. Vannak olyan családok, ahol az apa DK-tag, a kisfia meg a kislánya pedig momentumos, egy asztalnál ülnek és beszélgetnek. Néha vitatkoznak néhány politikai kérdésben, de a legtöbben egyetértenek."      hát ő egy szót sem ejtett aról, hogy "de vannak ám köztünk dk ellenesek is, meg fideszközeliek is, - ő csak a dk sokat említette, akikkel remekül megy a közös munka, és majdnem mindenben egyetértenek. és azt sem említi 1 szóval sem, hogy a momentumos tagok szülei közt "mindenféle párthoz húzók is lennének"   szóval olyat akartál belemagyraázni ami persze sem bizonyítva sincs, sem nem életszerűehhez képest lássuk, hogyan is hazudott Feketegyőr a nagyszülei nemzedékéról nemrég, egy  okt. 23- i beszédében:
 "56-ban a nagyszüleink nemzedékének kevés dolog volt annyira egyértelmű, minthogy Magyarországnak nyugati típusú polgári demokráciákban van a helye", ....Azok ellen léptek fel - mármint a nagyszülők - , akik a nevükben ugyan a néppel, de csak saját kicsi klikkjük érdekében gyakorolták a csalással szerzett hatalmat, pont úgy, mint ma is."
nos erre nemsokkal késbőb reagált Varga István ügyvéd, volt országgyűlési képviselő aki ezt fűzte Feketegyőr szavaihoz: „Ő, aki a nagyapja nemzedékére hivatkozik október 23-án, több sebből vérzik, a torka véres, és ha én lennék Fekete-Győr András, akkor valószínűleg mélyen hallgatnék..mert személyemben is mélységesen érintve vagyok ebben a Fekete-Győr-storyban : apámnak az öccse, aki egy kiváló mérnökember volt, 1981-ben koncepciós per áldozata lett, mert az akkori párt első titkára, a Vaskó elvtárs, és Fekete-Győr András  nagyapja, Fekete-Győr Endre, a Heves Megyei Tanács elnöke összevesztek egymással, az elvtársat kimentették Budapesten, sőt, jutalmat is kapott, az én nagybátyámat, aki büntetlen előéletű volt, egy kiváló feltaláló volt, a Ruhr-vidéken ma is az ő szabadalmával dolgoznak a németek, őt 4 éves szabadságvesztéssel hűtlen kezelésért elítélték, és amikor kiszabadult, rövidesen utána meg is halt, így aztán ez számomra több mint vért kíván. Kértem az iratokat a levéltárból, az iratok egy része elveszett, biztos kitették az esőre, a másik fele már megvan, úgyhogy ezt alaposan meg fogjuk majd nézn..szóval a nagyapa nem egyszerű TSZ-elnök volt, hanem élet és halál ura volt Heves megyében, és rendkívül szomorú, hogy most rá hivatkozik, amikor nem egy egyszerű párttag volt, hanem egy igazi vérbő kommunista "
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 02. 15. 12:31

köszi ezt a sokadik mellébeszélő, nulla érvelést - a szavak kiforgatása megy neked, csak nem elég hatásos és szerencsére nem tudsz vele mindenkit átverni :-)
valóban megerősített abban hogy igazam van :-)
az orvosi kamarát is feleslegesen hoztad ide terelésként, hiszen tudjuk a vezetőiről hogy az ellenzékhez annak bekötve tehát semmi meglepőt nem tudtál írni megint
fegyőr tehát elismerte hogy minden szép és jó, vitamentesen kéz a kézben fog menni a kormánzás a dk - val, amiről korábban sorozatban azt nyilatkozta hogy "velük nem lesz együtműködés mert lejáratták magukat, nem hitelesek, stb."
no erre szokták azt mondani, hogy gerinctelenség és hiteltelenség a köbön a politikában - signalék meg erre tapsolnak!! bravo  :-)
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 02. 15. 12:21
 thazsnáld már a józan eszed, kérlek
lécci olvasd el alább a #30023  t ami neked is szól bár nem neked írtam
amúgy meg javasoltam már neked hogyha baloldalban gondolkodsz pl., akkor nagyon is van ma hiteles baloldal mygarországon, lásd Munkáspárt és a Szanyi féle új baloldal
ezek olyan emberekből állnak aiki kiléptek az mszp ből vagy bele sem léptek már évtizedekkel ezelőtt, mert úgy látják -és sajnos igazuk is van - hogy az mszp-szdsz amikor kormányzott, lényegében elárulták a balodaliságot, a balos eszméket. gyucsány pedig még tovább vitte őket a neoliberális irányba - ezek nem az énállításaim hanem mind az övéké!!
ja, de az viszont már a ti bajorok ha nem tudtok hideg fejjel, a gyűlöletet és az érezlmeket féretéve gondolkodni ezekről a kérdésekről!
ja és mi a mai valóság? hát nézd meg: a dk-ba átment az mszp ből egy csomó szánalmas megélhetési politikus, Gy Németh, Arató Gergely, Élő Norbert, a 3. kerületi dagadt ronda polgármesteretk, a 18. kerületi rosszarcú polgármesteretek Szaniszló és még hosszan sorolhatnánk - ezek leszarják a baloldaliságot meg az elveket, ezek azért álltak át segget váltva, mert látták hogy az mszp már önállóan be se jutna  a parlamentben, de ők még szeretnének jól és sokáig megélni a politikából
ennyi
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 02. 15. 12:11
bocs de ez egy nagyon gyenge mentegetőzéshelyesen úgy hangzik: szarra nem lehet szart építeni, mert abból még nagyobb káosz lesz, és pontosan hogy gengszterváltás lenne, hiszen beismered hogy "nincs előre felépített vára " az ellenzéknekezzel beismerted hogy program az nincs, csupán annyi köti össze ezt a koalíciót hogy egyformán gyűlölik orbántlásd már be, hogy ez programnak túl kevés és túl komolytalan! , bármennyire is elhiszi vki, hogy orbánnak mennie kell!ebben a beszélgetésben a 18 as választás előtt a vezéretek (mert már megvan, látható is lesz a fotón jobbról mert ő legerősebb pártotok vezetője) el is ismerte hogyha győznek akkor jönne egy többhónapos kaotikus időszak és új választás..a riporter kétségei jól kihallhatók a beszélgetésből, márpedig Fialát egy cseppet sem lehetett soha fideszbarátsággal vádolni..  https://www.youtube.com/watch?v=v2T--t5zFjo
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 02. 15. 11:56

  Feketegyőr nyilatkozta az inforádióban és az infostarton:   „riporter: - Gyurcsány Ferenccel a Momentum megbékélt?  válasz: -Gyurcsány Ferenc komoly pártépítési teljesítményt hajtott végre 2010 után. Van több százezer szavazója, és mi ezeket a DK-s szavazókat nemcsak hogy tiszteljük, de nagyon sok ponton egyébként együtt is dolgozunk velük az utcákon. Vannak olyan családok, ahol az apa DK-tag, a kisfia meg a kislánya pedig momentumos, egy asztalnál ülnek és beszélgetnek. Néha vitatkoznak néhány politikai kérdésben, de a legtöbben egyetértenek. Szóval ha úgy tetszik, igen, megbékéltünk. Én soha nem kérném azt, mondjuk, Botka Lászlóval ellentétben, hogy Gyurcsány Ferenc ne legyen rajta ezen a listán.” sorry, de ez nem téged igazol!
’Márkizaj és az ellenzékváltás a 24.hu tolmácsolásában (én egyébkénmt határozottan  úgy emlékszem, ezt egy naaggyűlésen is elmondta mz hogy ellenzékváltás kell): "A Magyar Nemzetnek Márki-Zay Péter azt mondta: a magas részvételi arány egyértelműen kormányváltó hangulatról árulkodik és az eredmények előtt is kimondható, hogy többen elégedetlenek Orbán Viktor kormányzásával, de az ellenzék sem tudott kellő együttműködést mutatni, amiért felelősség terheli őket az ország jövőjéért. Ha nem lesz kormányváltás, ellenzékváltásra van szükség – tette hozzá."   https://24.hu/belfold/2018/04/08/marki-zay-lazar-gyozhetett-de-csalassal/    tehát márkizaj most azok seggét lesz kénytelen nyalni és már teszi is a közös listán meg jelöltként, akiket le akart váltani –  na erre szokták mondani azt hogy a hatalomért bármire képes, erkölcsi nulla és hulla az ilyen ember, aki így köpi szembe saját magát!
űvakcinaügyben egyértelmű a helyzet, és nem arról van szó hogy csak bevizsgált anyaggal szsbad oltani hanem arról: a Dk a kedves vezető pártotok azt akarta behazudni , orbánék kockáztatnák a mygarok életét azzal, hogy nem hitelesen és magyar szakemberek által elő bevizsgáltan plusz engedélyezve adnának csak be Mo.-gon, nemcsak orosz, hanem bármiylen vakcinát! írhatsz még 150 további védőbeszédet a dk mellett, akkor sem tudod őket ebben az ügyben kimosni a szar demagógiájukból! ráadásul azóta megbomlottak: gyrcsány az évértékelőjében visszakozott (azt mondta „nem mi akarjuk eldönteni mi a jó vakcina és melyik a nemjó mert nem értünk hozzá”), ehhez képest Gy Németh és msáok egy külön tájékoztató megint az orosz és kínai vakcina ellen érveltek – miközben Szerbiában már soktízezer embert köztük magyrokat is beoltottak az orosz vakcinával és senkinek semmi baja senm lett tőle tehát "emerkísérletről" szó sem volt. végül azt megszoktuk már, hogy lebecsülitek a magyar virológusokat és csak a brüsszeli gyógyszerhatóságban akartok bízni, miközben a magyar szekmeberek semmivel sem képzetlenebbk a brüsszelieknél, dehát ha ezt beismerné a dk, akkor ugye nem lehetne műbalhéban szidnia orbánt!...
Karácsony nem minden pártnak volt a tagja is, de szdsz tanácsadóként indult, lmp-s ként folytatta, aztán Bajnai seggét nyalta miután szétrobbantották az lmp-t (tehát vörös lett mert Bajnai az gyurcsány volt újratöltve), aztán a kék együtt-el állt össze szövetségbe  tehát vörösből félig liberális lett megint, az együtt megszűnése után jött a zöldfehér szánalmas párbeszéd (aminek lehet kb. 300 tagja és szsvazója, de még a 3 ezer is nagyon kevés lenne..), majd ma már be van ő is állva azon mszp mögé akikről azt mondta korábban h. jobban utálja őket a fidesznél, és azon dk mögé ami ugye épp a nemszeretem mszp ből nőtt ki. no ekkora politikai szajhát tényleg nem látott még ez az ország, hiába próbálnád tagadni! a jobbik mentegetése meg szót sem ér, annyira nevetséges s részedről
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 02. 15. 11:20

félreérted a helyzetet!
ennek a topiknak a címe önmagáért beszél - én csak annyit kértem és kérnék, hogyha alapnak vesszük azt amiről a topik szól - tehát azt hogy orbánt le kell váltani mert nagyon nem jó - akkor tudnotok kéne szembeállítani vele bárkit - pl. egy hiteles nem lejáratódott baloldalt - amelyre tényleg jó szívvel rábízhatná bárki (a választópolgárok) orbán helyett a kormányzást meg az országot, érted?
tehát itt ebben a topikban nem azt kell bizonygatni hogy orbán az mennyire rossz, mert ez az állítás már egy lejárt lemez, mindenki tudja kívülről
de hol van a nála TÉNYLGESEN, VALÓBAN, ÉRDEMBEN JOBB alternatívátok?
válaszolok: SEHOL!
az orbánistáknek tehát nem kell védekezniük semmit, meg a fidesznek sem
itt védekezni nektek kell, hiszen adósak vagytok az alternatívával!!
tudom erre az a válasz mindig, "hát nézd meg, orbán ellenzékének le van már írva a programja"
aha, csak éppen az ezektől a 10 évvel ezelőtt leszerepelt és most leporolt ócska gazemberek bemutatásában, sajnos nem hiteles!
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 02. 14. 21:08

  a fenéket fogytam ki az érvekből!  aki  terelt az te voltál, merthogy a leglényegesebb állítsaimra egyszer sem reagáltál tehát nemhogy elfogytak benne az érveid, hanem már alapból nem is voltak  így úgy tettél, mintha erről szó sem esett volna -  lássuk csak:
nem tudtad megcáfolni, hogy 11 év elteltével az ellenzéki koalíciótok - amire szavazni fogtok – épp ugyanazokból a bukott politikusokból fog állni, akiket a nép kétharmaddal távolított el a hatalomból 2010 ben, gyalázatos teljesítményük jutalmaként (gyurcsánypárt, maradék mszp és a szocik-szadeszesek gyerekeiből álló momentum – melynek vezetője elismerte már az inforádióban is hogy megékéltek és tök jóban vannak már a korábban általuk még művileg kifogásolt gyurcsánnyal és pártjával);
nem tudtad megcáfolni, hogy a Dk, a gyurcsánypárt a legaljasabb módón azzal próbált politikai hasznot szerezni,  azzal riogatta a népet mintha az orbánkormány előzetes laborbevizsgálás és ellenőrzés nélkül akarta volna beadatni az orosz vakcinát (meg a kínait is) az embereknek és ezt volt pofájuk “emberkísérletként” belehazudni a médiába – no aki ilyet tesz az látszik, hogy a hatalomért tényleg még az anyját is eladná..de közbeszólt a valóság, az, hogy közben csúnyán beégtek ezzel a demagógiával (és signallal együtt, aki itt is védeni próbáltad a védhetetlent, elvtelenül
és nem tudtad megcáfolni azt sem, hogy “Márkizaj épp azoknak a távozását hiányolta a közéletből a 2 évvel ezelőtti naggyűlésen (ellenzékváltást követelve és ordítozva, hiszen akkor alapította meg új országos mozgalmát), akiknek most mindannyian mögéálltatok!!!, és akiket ő maga is támogatni fog majd egy év múlva a szavazatával  - és a hab lenne a tortán, ha ő nyerné meg a miniszterelnökjelöltjeitek versenyét, mert akkor épp azoknak lenne majd a kiszolgáltatottja és bábja (gyurcsányéknak és az mszp-nek), akiknek az távozását követelte 2 évvel ezelőtt, mondván, hogy lenullázódtak és hiteltelenek! nos zárásként tehát még 1x megismétlem, hogy ezekből az erkölcsi nullákból és hullákból áll ma az általatok nagy vidáman támogatott ellenzéki koalíció, amihez azóta az antiszemita jobbik is csatlakozott!! micsoda kupleráj!..melynek legnagyobb szajhája egyébként az a Karácsony Gergő, aki, mint legutóbb összeszámoltam, eddig épp 5 különböző partban fordult meg (a színeket tekintve volt kék, zöld, piros, zöldeskék, zöld-fehér, jelenleg pedig már szivárványszínű, mint a koalíciótok…..
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 02. 11. 21:12

  egyik ügyben sem tudtál meggyőző érveket felhozni, tehát fenntartom hogy elvtelenül vagy kénytelen védeni azt az ellenzéki koalíciót, amit – minő fából vaskarika – megpróbáltad már te is, meg mások is itt ebben a topikban úgy beállítani, mintha gyurcsánymentes lenne, és nem az ő pártja lenne a vezető ereje – gyurcsányt kritizálni szoktátok, csak éppen így a fából vaskarika megvalósításán dolgoztok, a közös listán egy olyan koalícióra fogtok szavazni, amelyben a gyurcsánypártnak – mint legerősebbnek – vétójoga lesz egyrészt, másrészt pedig a momentum vezetője már elismerte (idéztem is itt), hogy a dk és a momentum egymás tenyeréből esznek már jó ideje és teljesen elfogadták gyurcsányt. ez mindent elmond, nem véletlen hogy a zárógondolatomra nem reagáltál – persze hogy nem, hiszen el kellene akkor ismerni azt, hogy igazam van és erkölcsi mélypont 10 év után olyasvalaki mellett kampányolnotok, aki a meghatározó baloldali megmondóemberek szerint is tönkretette az országot 2010 előtt (akkor még a Népszabadságban is megírták nem is egyszer ezt), hiszen azért bukott meg!
kitérve azért 1-2 konkrétumra: Donáth egyértelműen lelepleződött, kiderült hogy Jourova és mások sem semlegesek és orbán ellenzéke súg nekik Mo.-gról (ez már Sargentini idejében is Így volt és ez akkor is világosan kiderült), az ehhez fűzött összeesküvéselméleted erőltetett és nevetséges.
Szabót is lehet továbbra is mentegetni, de ezen kívül azóta is volt neki jópár olyan ügye (parlamenti felszólalása, pl. azon való méltatlankodása hogy a mgyar kormány miért segíti a határon túli magyarokat járvány idején), amelyeket maguk az ellenzéki oldalon álló publicisták és értelmiségiek is gusztustalannak minősítettk (pl. Hont András), és messzemenően elhatárolódtak tőle, Pörzse Sándor pl. a gyűlölet papnőjének nevezte, nem véletlenül!..
A dk-t védeni a részedről a fenti utalásom után sokkal több mint snassz, hiszen az orosz vakcinaellenes uszítás akkor hangzott el, amikor még csak felvetette Szíjjártó hogy abból is vennénk, beleértve azt is ebbe hogy természetesen csak akkor!!, ha a magyar hatósági vizsgálat is előengedélyezné sőt a gyártást is leellenőriznénk – no ekkor lett bedobva a kedves pártod által az az uszítás hogy „emberkísérletnek vetné alá orbán a magyarokat”, aminél ismétlem, ócskább és demagógabb rémhírterjesztést és hazugságot keveset láttunk az utóbbi akárhány évben, politikai haszonszerzésből!
azzal zárnám, én végülis megértem hogy beálltatok a gyurcsánykoalíció mögé, hiszen nincs nektek más..de meg kell ismételnem, hogy ez egy szegénységi bizonyítvány, hiszen „Márkizaj 2019 márc 15-i naggyűléseteken azt ordítozta saját maga is, hogy „ellenzékváltásra van szükség!” amivel épp arra utalt, hogy épp azok mögé nem szabadna majd beállnotok 2022 ben, akik mögött most ott vagytok már!!!, és körömszakadásig véditek őket, elvtelenül!!
amit pedig a propagandáról írtál, éppen a másik oldalra igaz, hiszen az ellenzéki médiának magam is rendszeres olvasója és hallgatója voltam és vagyok! ott egyébként nincs központi szerkesztés, hanem láncátadás működik, megír vki egy hazugságot és az összes többi is átveszi, csak módosítják egy picit a címet és vagy meghúzzák egy kicsit a szövegét annak függvényében, hogy mikor mennyi helyük van..
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 02. 11. 21:04

"Akkor te melyik pártot ajánlanád?"
ha ti olyan ellenzéket szeretnétek amely baloldali és nem járatta még le magát a múltban, akkor a Munkáspártot ajánlanám (személyesen is ismerek közülük egyet aki elnökségi tag, soha nem loptt el semmit mert az Mszp-be az átalakuláskor nem lépett be sem ő sem az egész párttagságuk sőt azt is elismeri hogy a Kádár nosztalgiát már nem gondolják komolyan, csak néhány régi nyugdíjasuk kedvéért szoktak még hívatkozni rá), továbbá a Szanyi féle új balos törmörülést, amely csupa olyan ex szocikból áll, akik Szanyival együtt kezdettől elvetették a gyurcsányi neoliberális irányváltást és ki előbb, ki később de kiléptek - nézd meg, hogy a gyurcsány által szétrobbantott Mszp miután szétesett, egy ideig mindenki kivárt - majd amikor a talpnyaló megélhetési politikusok látták hogy gyurcsány bizony erősebb lesz mint az Mszp, akkor szépen elkezdtek elvtelenül átlépegetni a Dk-ba talpat nyalni és pozíciót foglalni, hogy felkerülhessenek majd a listára és bejuthassanak a parlamentbe. Szanyi jó későn lépett ki, de azt megkérdőjelezhetetlen hogy ő sokáig a párton belülről próbálta megdönteni gyurcsányt, skiertelenül, így csak akkor lépett ki, amikor már tényleg vállalhatatlanná vált az Mszp - Botka ugyanezt tette
most persze a közös listán lévők gondoskodnak arról, hogy labdába sem rúghassanak az általam itt említettek, elhiszed? ezt egyébként a fent említett elnökségi tag el is mondta nekem: amikor 2002 es választás után (ha jól emlékszem) a Munkáspárt összeállt az Mszdp-vel (Kapolyi volt ott a pénzes fővezér), akkor tudod miért szűnt meg az együttműködés? azért, mert gyurcsány gondoskodott róla azonnal, hogy egy kőkeméyn Apeh-es fenyegetést, selymzsinórt küldetett Kapolyinak ami azt jelentette, "ha nem léptek vissza az együttműködéstől, akkor kinyíratlak adóügyi és egyéb úton, kegyelem nélkül" - no ennyit arról, mennyire "demokrata" a jelenlegi közös listátok vezető pártjának az elnöke!..
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 02. 10. 17:27

  Szabó Tímeát nem tudod itt megvédeni hiszen őt Falus Ferenc szinte azonnal megcáfolta, méghozzá Szabó online fogadóóráján vendégként, erről is van video a neten, ellenőrizhető, helyhiány miatt cask röviden idézem a beszélgetést: Falus a halálozási rátákat ismertetve elmondta, hogy Magyarországon nem kiugróan magas, sőt régiós viszonylatban kifejezetten alacsony a magyar adat, úgy fogalmazott: „tulajdonképpen sok környező országhoz képest inkább alacsonynak mondható”. Majd hozzátette, „Ha 10 millió emberhez viszonyítjuk ezt a 250 halálozást, akkor ez nyilvánvalóan nem 10 százalékos halálozást jelent, hanem hát lényegesen kevesebbet.” szóval nemcsak Tímea égett be hanem te is, amikor vaktában mentegetted..
Dk és az orosz vakcina: ismét manipulálsz hiszen a Dk ebben az esetben egy pillanatig sem az emberek egészségéért aggódott  hanem – amint már tavaly is – megpróbált aljas módon politikai tőkét kovácsolni azon álhírterjesztésével, amiben az egészségre ártalmasnak próbálta hazudni és beállítani a szputnyik v-t DE csak azért, mert a magyar kormány kilátásba helyezte, hogy abból is rendelne –és azóta kussol, amióta az angol Lancet eü szaklap hivatalosan is lehozta hogy a vakcina 91% os hatékonyságú, Merkelt pedig nem vádolták meg emberkísérlettel, hiszen azzal elismerték volna, hogy az orbánelles vádjuk egy ócska demagógia volt már megint – te pedig ebben véded őket elvtelenül, hát “gratulálok” ismét!  
Dontáth Anna lebukása: a terelésed megint nem sikerült, mert ő nem ott, hanem a beszélgetés egy másik pontján bukott meg - az eredeti felvételt kell megnézni, itt: https://www.youtube.com/watch?v=wINhDiFgNl4   ; 48:25 –től  49:52 –ig:  a műsorvezető: jönnek a nézői kérdések, az első: jourova tavasszal azt nyilatkozta, a magyar kormány koronavírustörvénye nem ütközik az európai jogrenddel, majd pár nappal később nekiment a törvénynek, feltűnően momentumos szóhasználattal - ebben az ügyben egyeztetett e a momentum jourovával? donáth hazug válasza: nem egyztetett a momentum jourovával!, mért egyeztettünk volna mikor a felhatalmazási törvény az napi szinten téma a parlamentben és bizottságban, mindenhol. én amúgy jourovát kellemes embernek tartom, de nem szoktam vele lefekvés előtt csacsogni arról h. képezld, már megint mi történt Mo.-gon.         majd napokkal később nyilvánosságra került a momentumos mítingen készült video (hír tv informátor c. műsora, fent van a neten), melyben párttársainak elismerte, hogy Varga Juditnak és a fidesznek a felhatalmazási törv. kapcsán igaza volt, továbbá ellentmondva a garázsvitai tagadásának, elismerte, hogy „ Engem rengetegen keresnek. Hát a jogállamisági kérdések hozzám tartoznának. Věra Jourovával háromnaponta beszéltem informálisan, telefonon.. rengeteg informális telefonhívás, beszélgetés történt. Nemcsak velük, hanem az új Sargentinivel is, Gwendoline Delbosszal, francia képviselő a zöldektől, ő viszi tovább a magyar kérdést… és hát azt kell mondjam, hogy 90 százalékban sikeres volt az én munkám” – hangzott el a felvételen.  tehát nagyon csúnyán beégtél Donáthtal is, ez van!
“a zsák krumpli továbbra is gáz, kár, hogy a fidesz ilyen lenéző módszerekkel kampányol”  amire én utaltam az az, hogy a jobbikosok csinálnak egy installációt, melyen egy férfi krumpliszsákot tart a kezében melynek nyakán egy narancssárga feliraton “hajrá zsófi felirat volt, - ezt lefényképezték, majd másnaptól már a teljes ballib média akként terjesztette nektek, hogy ÍME A FIDESZ KAMPÁNYA...miközben semmilyen konkrét bizonyíték sem került elő azóta sem arról, hogy az ominózus fotó mikor és hol készült, illetve hogy az fideszes krumpliosztáson készült volna – DE ti elhittétek!.. az persze más kérdés hogy felirat nélküli bármiylen osztás bárhol is volt-e.. mert ha volt is, akkor sem történt volna semmi olyan, ami korábbi nem fideszes kampányokban ne történt volna meg: Botka Szegedn pl. úgy kampányolt 2019 ben, hogy minden szegedi nyugdíjas és általános iskolás is 10 ezer Ft os támogatást kapott – tehát a hamis kettős mércétek itt is ezerrel működött már megint és a kínos poén az egészben az, hogy a krumplitrükk ellenrére is síma vereséget szenvedett a judapestező-zsidózó-korábbi cégében a varrónőit ki nem fizető, szánalmas jobbikos jelöltetek..
Demeter Mártát megintcsak tök hiába erőlködsz és véded, hiszen az Alkotmányvédelmi Hivatal őt már a büntetőeljárás előtt indokoltnak látta "hivatalosan kizáratni a parlament honvédelmi bizottságából, melynek tagjaként, helyzetével visszaélve, nem nyilvános adatot tett közzé nagy nyilvánosság előtt úgy, hogy ráadásul meghamisította az adatokat valótlan állítással is! "
ja, és a “propagandáról”: ezt a szót az ellenzéki media és az általa orruknál fogva vezetett “okosok” , köztük ti is, azért használjátok minősítésként kínotokban a kormányközeli médiára, mert az sorozatban leplezte, -zi le az imádott ellenzéki politikusaitok aljasnál aljasabb hazugágait és manipulációit..ennyire egyszerű a képlet.. tehát kár volt gúnyolódnod, mert cask a védenceidet  sikerült ismét lejáratni ezzel a hsz-sal is..
az én hsz som pedig arra utalt: semmi gond ha le akarjátok váltani orbánt, de ha ő bűnöző, akkor ilyen ócska másik bűnbandával az éf világon semmit sem érne egy "rendszerváltás", mert bűnt bűnnel leváltani csak olyanok akarhatnak, akik maguk is erkölcsi mélyponton, súlyos mínuszban állnak!...
Richter topik 2021. 02. 10. 13:01

tudtok erről valamit?: a Richter év elején mindig küld egy ajánlott levelet akkor, ha előző évben részvényesük voltál, a pár mondatos elszámolásra gondolok,  hogy "xx db volt neked és mennyi osztalék lett elszámolva ekkor meg ekkor"
mi van akkor ha nem tartózkodom azon a címen most ahová ez kimegy, és szépen vissza fog menni a cégnek a "nem kereste" megjelöléssel
holott átvenném én, de jenelleg nem tudom
van vmi ügyfélszolgálatuk ahol ezt jelezheti az ember? elismerem, ebben nem vagyok up to date, köszi előre is, ha vki tud segíteni

friss hírek További hírek