globaltrend

Regisztráció: 2020-06-21 15:48:04

Hozzászólások száma: 305

Utolsó hozzászólás: 2021-07-19 13:35

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a "ORBÁN TAKARODJ !!!" topikból

A moderálás a "ORBÁN TAKARODJ !!!" topik #30154 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
.
Moderáció:
Kitiltás a teljes fórumból A moderátor indoklása:
klón

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "ORBÁN VÉGJÁTÉKA" topikban - 2021-02-05 10:30-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "ORBÁN VÉGJÁTÉKA" topik #4063 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
Személyeskedés és tömény propaganda.

utolsó 20 hozzászólás

ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 19. 13:35

ha megnézi az olvasó az eredeti angol cikket amire a "telex" hívatkozik, csak mosolyogni tud :-)
merthogy az összes "bizonyíték" abban merül ki, hogy be van mutatva egy computer moniotr meg egy telefonnal összedugott kütyü + 1-1 fotó 2 állítólagos megfigyeltről. ja és egy térkép, melynek el kne hinnünk, hogy "egész közép europában csak nálunk ment a lehallgatás/megfigyelés, sehol máshol"
ha most az lenne a téma, "orbánék állítják hogy őket lehallgatta/megfigyelte bárki", akkor az eulerkék és a többi csaholó azt írogatná itt, hogy ez "összeesküvés elmélet, nem igaz"!
most ugye fordítva van, orbánék vannak megvádolva a cikk által, és "az persze az elsőtől az utolsó szóig igaz"
ehhez képest a tények: amikor pl. Rogán és Habony, vagy pl. az osztrák szabadságpárt elnöke voltak az európai álbaloldal célkeresztjében, akkor sorra jelentek meg oylan film fotó felvételek, amelyekről teljsen egyértelmű volt, hogy Rogán esetében orbán ellenzéke volt a megrendelője a titkosszolgálatoknak, az osztrák ügyben maga a német sajtó írta meg/leplezte le, hogy a német titkosszolg volt minden bizonnyal a felvétel készítője vagyis a német globalisták és álbaloldal, akiknek nem tetszett hogy az osztrákoknál a csúfosan megbukott, bevándorláspárti balos seggfej után jobboldali kormánya lett évekre, amit bármi áron meg akartak buktatni!
szóval ennyit erről: nem újdonság hogy mindenki mindenkit megfigyeltet akit csak tud, de jelen esetben sincs semmi kétség afelől, hogy ez a telexes sztori vagy igaz, vagy nem, de csak a hülye nem látja, hogy a fideszkormány lejáratását célozza és semmi mást!
Snowde és wiki leaks ügyek: össze nem hasonlítható egyik sem ezzel az új "üggyel", hiszen ott az adatgyűjtők idegen országokban rekedtek a leleplezéseiket követően , kérték is kiadatásukat főleg az amerikaiak, tehát azoknak az ügyeknek volt valóságalapja és valódi bizonyítékok sokaságával!
itt pedig, csak porhintés és mesemondás van egyelőre, semmi más, hogy az orbnellenes összefogás tapsikolói ma is jól alhassanak, miután megkapták a szokásos napi betevőjüket :-)
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 18. 22:35
a msi mese szép volt jó volt, aludd  ki magad rád fér, hidd el hasznos lesz (vagy mégsem?)   :-)
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 18. 21:27
 a telex nevű mesegyárnak már a megalakulása is egy kamusztorin alapult ("amikor  a zorbánkormány rá akarta tenni a kezét a zindexre és meghalt a magyar sajtszabadság, 2010 óta úgy kb. 47.-szer, de végérvényesen, bizonyám"!!!), de te biztosan nagyon jól fogsz ma aludni miután megkaptad a mai mesedózisodat (is)
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 18. 18:49

te pedig megérdemelted volna és még msot is megérdemelnéd, hogy
1. a hétvégi házadat/nyaralódat/szüelidtől vidéken megörökölt házadat amit még nem adtál el amiben épp nem tartózkodsz, feltörjék "csak úgy" a "menekültek" és ott jól érezzék mahukat, feltüzeljék a bútoraidat, kiegyék a hűtőből amit benne találnak, stb. , majd, mint akik jól végezték dolgukat, másnap reggel menjenek határt sérteni;
vagy
2. "csak" a termőfölded/kerted kerítését áttörve, vagy azeken áthaladva letapossák/leszüreteljék a magadnak kemény munkával megtermelt gyümölcseidet, paradicsomodat akármidet, mindezt úgy hogy nem kértek engedélyt a magántulajdonod megsértésére és még annak is örülhetsz, hogyha éppen otthon voltál és csak az ablakból kilesve nézted ezt végig, akkor még pluszban nem törtek be hozzád hogy ki is raboljanak (ez félreértésből is megtörténhetne ha azt hiszik hogy nincs senki a házadban és betörnek, de te biztos egyből pálikával kínálnád meg őket és  haverkodnál is velük egy ilyen helyzetben, ugye?)
nos tehát miután ezt mind megkapnád  - mert ezt nagyon sok déli határon élő magyar megkapta a szerb oldalon is meg a magyar oldalon is 2015 ben és azóta is már, akkor
garantálom, hogy másképp látnád ezt a kérdést
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 18. 18:37

bocs, de ez kőkemény, tömény demagógia amit most írtál
sajnos nincs benne semmi meglepő, megszoktuk..
de nézzük sorban,
Merkel: lehet ezt cifrázni és belemagyarázgatni akármit, mert lényegtelen. azért mert nem vitatható az hogy rázúdult Európára kb. 1,5 millió ember, amivel egyetlen ország sem volt és lehetett képes pillanatok alatt megbírkózni és azért vagy demagóg már megint, mert ismétlem, a beözönlöttek legalább 60-70 % a nem menekült, hanem álmenekült, gazdasági bevándorló volt (köztük iszlám állam harcosok , köztörvényesek is) akik egy részének mint később kiderült, még Németország sem felelt meg, hanem tökön babon át erőszakkal mentek tovább Skandináviába is! tehát hiába próbálod rákenni akár orbánra, akár más keleti vagy balkáni államra és kormányára hogy ők lennének itt bármiért felelősek, mert tehetetlenek voltak ezzel a tömeggel szemben!
"A menekültekre vonatkozóan a magyar kormánynak sincs semmilyen megoldási javaslata, "
ez is hazugság: kezdettől fogva az volt és maradt is Orbán javaslata, hogy Európa külső határait védeni kell (schengen, sem a görög sem az olasz sem a spanyol, akkor mind baloldali kormány ezt nem tették meg - szándékosan nem tették meg, pedig katonai és haditengerészeti erejük bőven megvolt hozzá!! és a Juncker bizottság nem őket hanem épp Orbánt cseszegette amikor kerítésépítésbe fogott tehát nem a lólába, hanem az egész lova kilógott Brüsszelnek, elárulva hogy a bevándorlást nem megállítani hanem elősegíteni akarta);
csak azokat beengedni akik igazolják személyazonosságukat és hivatalos menekültkérelmet adnak be ami pozitívan lett elbírálva; és végül, hogy a kibocsátó országokba kell elvinni a segítséget - ezt az azóta elindult Hungary Helps programmal ő el is kezdte!, nem pedig előbb beimportálni sokszázezere álemenkültet, akiknek legalább a feléről 70+ áról kapásból kiderül hogy csak álmenekültek, majd ottmaradnak a befogadó országok nyakán, miután a ti álcivil jogvédőitek meg segítik is még őket azzal, hogy megtámadják az államok  kitoloncolási határozatait!
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 16. 20:56
már megint mellébeszélsz, hogy eltereld a figyelmet a lényegről, amiről szó volt itt a migráció kapcsán:
a naív és buta Merkel 2015 ben meghívót küldött a „szír menekülteknek”
elkezdett azonnal beözönleni a Balkánon a kb. 1,5 milliós tömeg, melynek kb. 70-80% a természetesen nem szír volt, hanem magát annak hazudó álmenekült, azaz gazdasági bevándorló
Orbán álláspontja kezdettől az volt és ma is az, hogy ezt meg kell állítani, a külső határokat védeni kell és azon kívül elbírálni a menekültkérelmeket - és miután nem sikerült megállítani, kénytelen volt kerítést építeni
a kerítés miatt kezdettől fogva cikizte őt az EU, „antihumánusnak, idegengyűlölőnek” stb. nek nyilvánítva.
Orbán ellenzéke ebben 100% ig az EU mellett állt és azt hangoztatta, „a kerítés nem odlhat meg semmit, európai megoldás kell” – ez az európai megoldás azonban még évekig késett (Eu -török egyezmény mint félmegoldás), miközben özönlött be a sok migráns addig is
eltelt vagy 2 év, mire már régen állt a kerítés és nem Orbán, hanem az ellenzéke kényszerült saját magát szembeköpve, leállni a kerítés bírálatával miután kiderült, hogy a kerítést támogatja és helyeselte az erről kiírt népszavazáson  részt vett magyar választópolgárok több mint 80%-a (addig Orbán ellenzékéből többen és többször szólták el magukat úgy nyilatkozván, hogy a kerítést lebontanák, a gyurcsánypárt egyébként aláírságyűjtést is indított a kerítés építése  ellen, ám ez az akciója kudarcba fulladt)
a kerítés bevált, és még ma, 6 évvel később is azt tapasztalhatjuk hogy egyre nagyobb nyomás alatt van, nő a határsértők és azzal próbálkozók száma évről évre!
az orbáni ellenzék pedig megszégyenülve odáig volt kénytelen hátrálni, hogy ma már azt mondják „nem bontanák le a kerítést” – csakhogy a magyar társadalom egy jelentős része – főleg a szerb magyar határon élők százerzrei – ezt a mai napig kétkedéssel fogadja!
signal megpróbálta kínjában a Frontexre terelni a szót – arra a szánalmas sóhivatalra, amely éveken át nemhogy akadályozta volna, hanem még még a menedzselésében is részt vette a migrációnak a Földközi tengeren (az Ngo álcivil hajók biztonságát felügyelve). és amely Frontexről az Eu számvevőszéke épp egy hónapja állapította meg 30 oldalas jelentésében többek közt ezeket:  „a Frontex nem elég hatékony az illegális bevándorlással szemben” – miközben az EuObserver pedig arról számolt be, hogy a Frontex tavaly 2,1 millió eurót költött rendezvénysorozatokra, vacsorákra és luxuséttermekre.
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 16. 13:40
"Nyilván nyűg, de én nem látom kezelhetetlen problémának."pedig kezelhetetlen, lásd Szerbia, Bosznia, Horváto.: hazamenni nem akarnak, visszatoloncolás nemigen működik mert vissza sem fogadják őket, így maradnak és félelemben tartják a lakosságot, határt sértegetnek, házakat törnek fel és beköltöznek, segélyeken élnek
"A menekülteken való segítés pedig szerintem alap."
alap lenne, de ezeknek a 90-95 % a nem menekült, hanem gazdasági bevándorló! mert ha menekült lenne akkor nem dobta volna el a tunéziai/bangladesi stb. útlevelét, hanem beadná a menekültkérelmét!
nem tudom hány vietnami stb. vendégmunkásunk van, de ők jöjjenek csak nyugodtan, hiszen: 1. nem illegálisan jöttek, 2. dolgozni jöttek , 3. határozott időre szóló tartózkodási engedélyük van, tehát nem maradhatnak végleg a nyakunkon
ezeket eszerszer letisztáztuk itt már korábban de mégis ismételgetiketk mintha nem így lenne és persze kizárólag csak azért, mert fáj hogy orbán van kormáynon és nem az általatok kedvelt ellenzéke, aminek kampányolni próbáltok,: de nagyon alacsony színvonalon!
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 16. 13:31

"De a görögök kb ugyanazt tették mint mi szóval ha őket bíráljuk ugyanúgy jár a bírálat nekünk is"
ez persze nem igaz
merthogy a görögök azzal hogy nem védték a külső határukat, megsértették a schengeni egyezményt
a magyar kormány csak azért és addig engedte átvonulni rajtunk a migránsokat, amíg fel nem tudta húzni a kerítést! annak felhúzása időbe telt, tehát nem vádolható azzal, hogy ne akarta volna betartani schengent! mihelyst képessé tette erre a felépült kerítés, már betartotta!
ezzel szemben a görögöknek az EU még évekig elnézte azt hogy vígan megsértették az egyezményt, nem törődve a külső határuk megvédésével  - amire maximálisan képesek lettek volna, CSAKHOGY, A KEDVES baloldali elvtársaitok voltak akkor ott és még évekig kormányon, akiknek elnézte az EU "tök véletlenül" persze, hogy megsértették schengent!
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 16. 13:23

a 300 ezer egy elhamarkodott becslés volt
a pontos számot csak tippelhetjük, de hogy ma lennének legalább 30 ezren, az a minimumok minimuma - hiszen 2015 őszére amikor felépült  magyar kerítés, akkor a Balkánon mindössze a szerb-macedón határon volt egy kezdetleges kerítés, amit rendszersen áttörtek. Bulgárián és Románián át, valamint Albánia felől folyamatos volt többé-kevésbé az áramlás tehát ha nincs amygar kerítés 2015 őszén, akkor fél- 1 év alatt minimum 30 ezren bejöttek volna és az meg nem kérdés, hogy osztrákok nem mindenkit engedtek volna át magukhoz , ugye? tehát előbb-utóbb ittragadt volna nálunk is kb. ennyi ember, de még ha csak 15 ezres lenne ez a szám, az is sok lenne
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 16. 13:16

ez azért demagógia a részedről, mert az itt igazából senkit sem érdekel, hogy más országokba vagy feléjük, hány migráns érkezett be
itt az az érdekes és az volt a cél, hogy Mo. -gon mihamarabb előálljon az a hylezet hogy sem átvonulni ne tudjanak rajta, sem pedig illegálisan ne tartózkodhassanak itt, még 1 napot sem!
a török-eu megállapodás pedig csak egy gyenge részmegoldásnak bizonyult, hiszen zsarolhatóvá tte vele magát az Eu ami be is következett, hiszen Erdogan szándékosan, taktikai megfontolásokból és zsarolási célból szemet hunyat afelett hogy rendszeresen engedett hajóra szálnni sokezer migránst, hogy szívathassa vele a görögöket is, meg az egész Eu-t is.
az Eu szándékai pedig rövid idő alatt körvonalazódtak akkor amikor kiderült, hogy a Juncker bizottságnak esze ágában sem volt megvédetni az Eu külső határát a görögökkel, ellenkezőleg, épp az volt az egyik ára a görgöknek adott pénzügyi mentőövnek, hogy azok ne védjék a határukat! - nem is védték , amíg baloldali kormányaik voltak!
a kör itt bezárul, az ócska demagógiátoknak akkor sem, é szerencsére azóta sem ült fel Magyarországon a józan többség, hiszen a határkerítés létjogosultságát népszsvazáson is megerősítette azóta a mgyar lakosság!
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 16. 13:00
signal írta a migrációról: „2016-2020 között hasonló volt a migrációs mozgás, mint 2015 előtt. Előtte is megoldottuk keríés nélkül, és utána is meg tudtuk volna”
ez természetesen nem igaz! Szerbia és Horváto. erre jó pldák, ahol, bizony be van a mai napig is rekedve kb. 10- 10 ezer migráns, akik hazamenni nem akarnak , hanem helyette zaklatják a helyi lakosságot, illetve fosztogatnak és sértegetik továbbra is a határt! mit mondott akkor orbán elenzéke? azt hogy „a kerítés nem odl meg semmit, európai megoldás kell” – csakhogy az európai megoldás azóta is várat magára, mert az Eu-török megállapodás csak egy részmegoldás, amivel zsarolhatóvá tették Európát Erdogan számára! ha tehát az ellenzék kormányzott volna itt 2015 ben akkor a szerb-horvát csapdában vergődnénk mi is, a nyakunkon legalább 300 ezer migránssal, „okosbond és signal pedig örömmel fizetnék bizonyára az adójukból az írni-olvasni sem nagyon tudó afgán, bangledesi, stb. barátaik eltartását, ugye?!
ezerszer le lett írva itt is korábban: nemcsak orbán, mindneki elkésett a határkerítései felhúzúsúval, mert senki nem számított arra hogy Merkel meghívót küld majd nekik és annak hatására pillanatok alatt milliós nagyságrendben özönlik el a Balkánt! a kerítés megépítéséhez csak az anyagbeszerzés önmagában is olyan időigényes volt, hogy hetekbe telt + munkaerőszervezés, stb.!
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 15. 21:30

semmi sem kínos - ellenkezőleg: tudomásul kell venni hogy demokrácia van és azt is, hogy aki elveszíti a választást, az, most figyelj!!: éppen a vesztesnek, neked, nektek roppant kínos az hogy elvesztettétek sorozatban a választásokat és jobb kimagyarázás meg ötlet híján ismételgetitek unásig, 100 ezredszer ezt a jogállamiságozást -  ez a pótcselekvésetek egyik lejárt lemez és panelje!és hát értem én, roppant kínos a számodra az is, hogy nagyvezéretek ezt mondta a parlamentben: "a felhatalmazási törvény vitáján: "Azért küzdünk, hogy hazánk maradjon szabad, demokratikus jogállam, azt nem lehet elvenni valami más ürügyén"
saját magatokat röhögtetitek ki és amttoljátok be sorozatban!!!
és a jogászok: dehogy tépik a hajukat!!! akik tépik, azok a vesztes pártok jogászai, köztük te is!
és most erre én mit mondjak? azt tudom mondani, értem én hogy savaynú nektek a szőlő, de ez van..veszíteni is tudni kell, nem? legalábbis a fair play szabályai szerint!...
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 15. 18:51
hagyjuk már ezt a rém unalmas "jogállamozást"!2010 ben még a régi választási törv. szerint létrejött egy kétharmados új többségminden joga megvolt ahhoz hogy alkotmányozzon, meg is tetteaz ú, azóta is érvényben lévő alaptörvény 100% ig legitimen és jogszerűen jött létresőt mi több, azóta az azt eegyébként folyamtosan fikázó orbán ellenzéke is 100% ig legitimálta hiszen 2010 óta folymatosn résztvesz a parlamenti munkában, felveszik a pártjai az államtól a költségtérítéseket, indultak minden önkormányzati és parlameni választáson és a képviselői fizetéseiket is felveszik
de most jön a java!!:
ezt a jogállamiság-kérdést megebszélhetnéd előbb a nagyvezéretekkel, merthogy ő ezt másképp látta egy évvel ezelőtt!!!!vagyis bocs, de te légből kapott ökörségeket írkáltál itt most is, olvasd csak el alább az idézet végén, hogy mit mondott a nagyvezéretek?!:2020.03.23 Orbán Viktor azért kért szót hétfőn az Országgyűlés előtt, mert 12 napja hirdették ki a veszélyhelyzetet, ami miatt rendkívüli jogrend lépett életbe, amely 15 napra adott lehetőséget a kormánynak különleges intézkedések bevezetésére.
A kormányfő arról beszélt, hogy az Ázsiában kitört járvány megállíthatatlannak bizonyult, az egész emberiség teljes megfeszített munkája ellenére sem várható, hogy ez a vírus rövid időn belül gyógyítható lesz, pontosabban tömegesen elérhető lesz a kifejleszteni tervezett vakcina.
Szerinte a dolgok szokásos rendjében Magyarországon sem lett volna lehetséges, hogy a kormány megszervezze a kollektív védelmet. Orbán szerint a békeidőben érvényes szabályok mellett nem tudtak volna hatékony járványügyi és gazdasági intézkedéseket hozni. A veszélyhelyzeti jogrend hatalmazza fel a kormányt és eszközöket is ad ahhoz, hogy megvédje Magyarországot.
Megismételve körülbelül az operatív törzs előtti délelőtti beszédét a parlamentben, Orbán Viktor beszámolt a jelen helyzetről, a fertőzöttek számáról, a védőfelszerelésekről, az egészségügyi és a rendvédelmi állomány létszámáról, az eddigi és az újabb gazdaságmentő intézkedésekről.
Orbán Viktor szerint most mindenkinek felelőssége van. "A politikai széthúzás és a politikai viták helyett elérkezett az összefogás ideje."
Elsőként Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke reagált az Országgyűlés hétfői rendkívüli ülésén a miniszterelnök szavaira.
A WHO január 7-én jelentette be hivatalosan, hogy egy új, fertőző vírussal állunk szemben – mondta Gyurcsány Ferenc. Szerinte nem biztos, hogy azoknak van igaza, akik azokat kritizálják, akik szerint itt valami rosszul történt az elmúlt 10 hét során az erre a rendkívüli helyzetre való felkészülésben.
"Akik a frontvonalban vannak, úgy érzik, magukra vannak hagyva." Gyurcsány szerint nincsen rendben, hogy ők azt hallják, hogy egyébként minden rendben van. "Azért küzdünk, hogy hazánk maradjon szabad, demokratikus jogállam, azt nem lehet elvenni valami más ürügyén. Valamikor ennek is vége lesz. Ezen dolgozunk. Nem lehet a bajt arra használni, hogy éppen azt nem őrizzük meg, amire egyébként felesküdtünk" – mondta Gyurcsány.
"https://magyarnarancs.hu/belpol/orban-viktor-orszaggyules-marcius-23-128040
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 15. 16:48
egyébként pontosítsunk: nem 85-90, hanem lényegében 99,9 % -a volt a sajtónak a kormány befolyása alatt 1989-90 ben, a májusi választásig!
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 15. 16:47

"Mondj még egy olyan EU-s országot, ahol a média 85-90%-a a kormány befolyása alatt van"
ilyen volt Magyarország 1989-90 ben , pontosabban az első szsbad választásig, ami 90 májusában volt
és mi történt, ki is nyerte a választást??
hát nem az Mszmp, maradjunk annyiban! - pedig akkor még a szovjet csapatok is bent voltak, meg más ország csapatai pedig nem lettek behíva
a többi felvetésed szóra sem érdemes, annyira színvonaltalan és komolytalan!  :-)
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 15. 16:21

mindenki figyeljen, mert signalnak ezt a gyermeteg miniprogramját  lefordítjuk arra a rögvalóságra, ami bekövetkezne egy kormányváltás esetén:
"helyre kell hozni a jogállamot," - erre a másik oldal azt mondja, hogy jelenleg is jogállam van, tehát ez szerintük már alapból egy óriási hazugság (bocsi de 2008 ban a választáson résztvettek többsége a fideszre szavazott)!!
" lejjebb kell csavarni a propagandát" - soha sehol a világon nincs egy rendszerben sem oylan hatalom, amely ne folytatna propagandát a saját érdekében (hivatalos és nem pejoratív neve ennek kormányzati kommunikáció, hiszen ha és vagyok a polgármester vagy min elnök, el kell tudnom juttatni a néphez az infokat hogy mit miért teszünk - tehát ez egy ócska nagy buta hazugság, mehet a kukába! mert irreális!
"modernizálni kell az oktatást" - tudjuk ez a hazafias nevelés megszüntetése lenne és az lmbtq propaganda beengedése az iskolákba, + óraszámcsökkentés, hogy még kevésbé tanuljanak meg a gyerekek olvasni stb. (angolszász modell átvétele azaz liberálsi iskola melynek eredméyne, hogy a nyugati állami oktatás pl. a francia is egy rakáés szart nem ér, az átlegmagyar állami ált iskoláséhoz képest egy mai francia állami iskolás általános műveltségi szintje a béka segge alatt van, ez sokszoros saját személyes tapasztalat, nem mese) - tehát köszi de ebből sem kér az átlagmagyar!,  
az infrastruktúráról írt hablaty pedig szóra sem érdemes hiszen látjuk, hogy Karácson pl. Bp.-ten semmit sem épít, csak hazudozik arról hogy nincs pénze, persze, hiszen a 22-es választási kampányra igyekeznek ellopni és eltéríteni minél több pénzt (már zuglói polgármesterként is ezt tette, azért szereelt ott le úgy, hogy az újraválasztásra esélye sem volt..
Hagyd a tőzsdet lazulj foci van 2021. 07. 15. 13:20
semmi gond! egyetértünk, fontos lenne a párbeszéd, de az sajnos nemigen jöhet létre! majd mindjárt segítek is hogy megértsd, kb. miért nem..amit az lmbtq felvonulásokkal kapcsolatban írtál maximálisan szintén egyetértek -  tudod ott van a baj egyébként - amit WLM is írt már és vele is egyetértettem - hogy jelen fromájukban ezek a mozgalmak tehát Blm és az Lmbtq is, nemhogy segítenék, hanem még ártanak is azoknak, akiket elvileg meg szeretnének védeni! az ártás azzal valósul meg, hogy a felvonulók közt sajnos mindig akadtak/akadnak olyan hülyék akik túltolják a biciklit és lehet hogy akaratlanul (de sajnos sokszor teljesen tudatosan), provokációt követnek el (pl. a bikiniben vonagló férfi felveszi a kivágott keresztény papi ruhát és közben kifestve kereszttel hadonászik, ilyen és ehhez hasonló már Bp.-ten is nem 1x volt - most gondold el, aki hívő keresztény és templomba járatja a gyerekét is és egy ilyet látnak a tv-ben, azok persze hogy sértve érzik magukat, hiszen úgy érzik, gúny lett űzve abból amiben ők hisznek)-  a másik oldalon aztán erre persze ráugranak azok, akik sértve érzik magukat, és ehhez meg nekik is joguk van, nemde? és mi lesz ebből? mesterséges feszültség meg üzengetés - naná, hiszen ez valakinek az érdeke, nem gondolod?
        de erre a kérdésre szerintem választ ad, így  jó szívvel javaslom hogy nézd meg ennek a vidónak az 1. felét (csak 23 perc kb), amely segíteni fog, más nézőpontból, de jól bemutatni és megérttetni, mi van ezeknek a 21. századi mozgalmaknak a hátterében!fontos: itt félre kel tenni a pártszimpátiát (mert egy párt neve is elhangzik) és józan ésszel végignézni és elgondolkodni rajta, (neked szerintem ez megy) és levonni a tanulságokat, mert szerintem vannak benne ilyenek!
https://www.youtube.com/watch?v=dba7Ln-bHlQ
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 14. 16:46
további 2 hír hasonló témában:
2020 végére elékszült és már használatba is vették a kőbányai Bajcsy Kórház teljsen új, 5 szintes szakrendelőjét
a 2020 elején gyújtogatás miatt leégett Ráday utcai református egyetemi kollégiumot teljesen újjáépítteti a kormány, ám a rohadt szemét új ferencvárosi polgármesternő, Baranyi és csapata viszont nem segített: inkább 100 milliós közterület-használati díjat akart beszedni az építkezésből,..
Egy ilyen tragédia esetén ez több mint ízléstelen - a kormány ezért  törvényjavaslatot nyújtott be, hogy ez ne történhessen meg!
tehát kiderült feketén fehéren: az ellenzéki összefogást képviselő polgármester, Baranyi az, aki nem segíteni, hanem - jó pénzszerzési lehetőséget látva - megsarcolni kívánt egy közoktatási beruházást!! és ezek az erkölcsi nullák vádolják azzal Orbánt, hogy "nem akar javítani a közoktatás helyzetén"
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 14. 16:39

" de az oktatásra és az egészségügyre vagy a modern infrastruktúrába már nincs elegendő pénz"
már megint hazudott signal (de ezt már megszoktuk):
2021 jűnius-júliusban milyen fejlesztések történtek a magyar egészségügyben:2,5 milliárd forintból újult meg a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kara.
A beruházás olyan európai színvonalú demonstrációs-szimulációs környezet megteremtését tette lehetővé, amely 21. századi kórházi környezetet biztosít a hallgatók és oktatók számára.
A program keretében megvalósult a kar telephelyi centralizációs víziójának kiteljesedése és a hallgatói terek létrehozása is.
550 millió forintból újult meg a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház urológiai osztálya, amelyhez összesen 44 ágy és 22 orvos tartozik.
A beruházásnak köszönhetőn jobb körülmények jöttek létre az osztályon, ahol évente négyezer fekvőbeteget fogadnak, háromezer-nyolcszáz műtétet végeznek és tízezer járóbeteget látnak el.
3 milliárd forintból újult meg az Országos Onkológiai Intézet. A beruházás olyan új mellkassebészeti műtőblokk kialakítását tette lehetővé, amellyel az Országos Onkológiai Intézet a világ bármely pontján megállná a helyét.
A világszínvonalú műtőblokkban 3 műtő és 10 intenzíves ágy kapott helyet, amelyek az ECMO-központ részei. Az átadott egység hozzájárul ahhoz, hogy a tüdőtranszplantációs program kiszélesedjen és Magyarország kiemelkedően be tudjon illeszkedni a világ tudományos életébe.
377 millió forintból újult meg az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet legnagyobb nővérszállója.
A beruházásnak köszönhetőn 48 dolgozó kényelmes, korszerűen lakókörnyezetben történő elszállásolása válik lehetővé. Az épületben egy- és kétágyas szobákat vehettek majd birtokba az orvosok, az egészségügyi dolgozók és az intézet továbbképzéseire érkező orvostanhallgatók.
A kormány 31 nővérszálló felújítását, illetve 23 kórházban 25 nővérszálló építését támogatja. Ezen program keretében adták át a pulmonológiai intézet felújított nővérszállóját is.
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 07. 14. 16:00

saját személyes tapasztalat egy alföldi, 30 ezres kisváros rendelőintézetéből: február és jűnius vége között kb. 6 alkalommal jártam ott ilyen-olyan rendeléseken. wc papír mindig minden esetben volt , az egyébként tiszta és szsgtalan férfi wc-ben is.
fészbukon rémhírként nem is 1x megjelent közben, hogy pl. "országszerte le van állva a covid miatt egy csomó szskrendelés" - no ebben a városban ez sem volt igaz (saját kórháza is van egyébként amely egy kb. 80 km sugarú körben az egyik szomszédos megye betegeit is ellátja részben) mert a fül orr géén is, volt rendelés és azonnal várakozás nélkül be lehetett jutni!, a kardiologiáján ugyanez volt a helyzet -  a tüdőgondozóban mondták csak azt, hogy ott a főorvos korlátozottan rendel tehát a szokásosnak csak a felét, mert ő - lévén alapból tüdőorvos - érthetően, részben át van irányítva folymatosan a covid osztályra
az, hogy Bp.-ten pl. az egyik nagy kórházban Kőbányán valóban nem volt wc papír az egyik hétvégén amikor ott voltam még novemberben, az lássuk be érthetőbb, mert ott nagyságrendekkel több betegből biztos többen veszik a bátorságot ara, hogy pl. ellopják
de egyébként tudjuk: te pl. lazán azt a hazugságot próbáltad terjeszteni a mygar eügyről hogy "az ózdi kórházban is olazshoz hasonló túlterheltség alakult ki a covid miatt", csakhogy pillanatokon belül kiderült, annak a hírnek a cáfolata is azonnal megjelent még az atv.hu-n is!
és mivel személyesen bizonyára nem jártál a hír megjelenésekor te sem az ózdi kórházban hogy leellenőrizd mi volt a valóság (azaz vki tudatosan terjesztett álíhrt vagy sen), így bizony minden okunk megvan feltételezni, hogy azért terjesztettétek az álhíreket _ a kamuvideós, aljas szemét hétpróbás gazemberrel Korózs Lajossal az élen - mert az tűnik már az egyetlen esélyetek a választás megynerésére, hogy hazugságokkal igyekeztek ámítani a magyar választókat
de ez már persze senkit sem lep meg...

friss hírek További hírek