Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Vki ezt írta: Szerintem, mi semmit nem adunk az erste célárára. Ráadásul a ricsit nem véletlenül nyomják. Persze mehet feljebb, de én most nem venném hosszú távra. Mért nyomják a Richtert, ti tudjátok rá a választ?
B_V nehéz ügy ez hidd el.Nem tudni semmit.Mi 3 hete vagyunk benne, fiamnak gyenge tünete volt(szaglása ment el 5-6 napra), de úgy szarnak tőle mintha leprás lenne. Osztályában is gyenge tünetek voltak többnyire.Viszont most jönnek az üzemek,aztán a kórházak meg öregek otthonai...a vírus ilyen helyeken cirkulál.Tudod mi lesz abból?!Abból már kisebb Armageddon lehet ami számunkra hihetetlen mert élünk a megszokott buborékainkban amit fújtunk magunknak..Számok sosem hazudnak ,mint ahogy itt sem.Várhatjuk hogy emelkedik ha nem veszi senki.:-)Viszont ha ezek a halálozási mutatok felmennek 10x-ére vagy 20xorosára itt nagy bajok lesznek...arányaiban annyival több beteg is lesz.
Sajnos barmennyire utalunk ezekert a szamokert,azt csak a vak nem latja h ez a.papir egyszeruen esni akar. Mar fellangolas sincs a 7000 iranyaba,sot a 6600 is latvanyosan ellenallas,meg akkor sem kepes ott zarni ha zaro elott 5-10 perccel stabilan ebben az arzonaban van,zarasra akkor is belokik 6600 ala jocskan. Jelenleg 10-20%-nal nem latok tobb eselyt az emelkedesre,ezt is csak azert mondom h ne mondjak nullat.
Igen veszélyes is lehet a dolog sajna..Október végén kiderül mi lesz.70% hogy meg lesz a 7.000 szerintem-többre nem mernék fogadni én sem.Utána meg visszaballag a helyére 6500 körülre.
Most ezzel mit akarsz mondani? Egyedi esetek mindig vannak, elvégre fiatal emberek is halnak meg olyan betegségekben, ami nem szokványos és eltér a statisztikai átlagtól. Ha az immunrendszered legyőzi meggyógyulsz, ha nem, akkor nem. Bármely vírus esetén.
Szerintem csak az október vége -novemberi céges jelentés előtt majd veszik. Most is ez a véleményem.Addig itt semmi nem lesz...csak szomorúság és nyomor:-)
Jo lenne. De.egyelore annyi latszik,h mar tobb hete lehet itt venni,de sokkal inkabb az eladok fantaziajat mozgatja meg ez az ar semmint a vevoket. Ugy is mondhatnam,ha hetek ota lehet itt venni es megsem veszik,akkor mitol lenne ebben fordulat?
Ezt mindenki akkor hiszi el amikor a közvetlen családtag vagy jó ismerős van benne.Addig nem igazán érdekli a dolog.Akkor majd igen.Több oka is van miért, de az más történet.Félnek az emberek ettől,megbélyegzés kezdődik,...Mi ezen már átmentünk ezek a tapasztalataink.Nem tudok mást írni.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.