Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Fiatalokra nem veszélyes szerintem többnyire .(sajnos ismerek olyant aki nagyon rossz állapotban van kiscsaj) 40-50 felett már nem biztos hogy olyan könnyű lefolyás.
Nem látok ebben semmit. Ha nem megy végig, hanem állandóan lefojtjuk, akkor évekig lehet ezt a csiki-csukit játszani. A veszélyeztetett csoportokat kell védeni.
Az a kérdés lett-e komoly baja bárkinek is? Rohadt sok vírust elkapsz, van pár nap lázad, hasmenésed, náthád tudom is én mid de nem vered félre emiatt a harangokat.
Ritkán azt.Ezt most bekaptuk amúgy a felsőbb szintű tökölés miatt. Fiam már egyszer volt karanténban az osztálytárs miatt ,nem tesztelték az osztályt-aztán meg is lett 3 nap suli után az eredménye.Ez nálunk túl komolytalan és ennek várhatóan meg is lesz a negatív eredménye.Tudod mennyi lehet ilyen?!
Sokan elkaptak igen. Es sokan meggyogyulnak ket het mulva v meg hamarabb is. Meg tobbeknek meg egyszeruen fingjuk sincs rola,h elkaptak. De ha ezt igy kommunikalnak,abban nem lenne semmi veres szenzacio.
Pontosan. Helyette koszonik szepen,jol vannak a fele akkora fertozesi ratajukkal,mint masok a beszaros,beburkolozos reggeltolcl estig tiltos metodusukkal es gazdasag kifektetessel.
Törölt felhasználó2020. 10. 05. 11:31
Fiam is elkapta már meg ismerőseim.Akkor már nagy lehet a gond. Áprilisban nem is hallottam senkiről a közelemben ,most meg naponta.8 nap volt a bejelentéstől amíg megjött hivatalos értesítés 3 nap volt a tesztre míg kijöttek az 5 nap az eredmény. Ez túl sok.
Nem varok corona boom-ot. A teszt kapacitasok mar hetekkel ezelott elertek a maximalis ertekuket,ha nem tesztelnek tobbet,joval tobb beteget sem fognak kimutatni. Latvanyos,h vegre radobbentek h egy fertozes hullamert nem lehet egy teljes orszagot evekre leallitani. Mivel a fidesz kommunikacios vilagbajnok,a virust is az erdekeinek megfeleloen kommunikal(ta) eddig is,es ezek utan is ugy fogja.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.