Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Azt hittem a vegere a teljes magyar piacba belerugnak egy jo nagyot,nagyon csunyan neztek ki a zarok az utolso percig. Szep lett volna 6600 korul zarni,na de hatha majd megindulunk holnap.
Törölt felhasználó2020. 09. 30. 16:58
Ok. zöldben maradunk -nagyon remélem.USA ne forduljon vissza ma -akkor holnap talán jobb nap is lehet...6820 talán nem igaz?
Érdekes délelőtt kiszórták akik akarták, most meg nem jöttek a nagy eladók, megyünk vissza a sávtető felé.
Törölt felhasználó2020. 09. 30. 16:02
Érdekes nap lesz az tuti ma minden adott a relatív jó befejezéshez. Ha ma piros vége lesz akkor lehet a cápa mégis csak túl erős akkor ússzon ki merre lát:-)
Sokan azt mondják, hogy minden a nagy befektetőkön múlik, ami talán igaz, talán nem. A cápa is éhen döglik, ha (kis) halra nem talál., én tehát azt mondom, minden a kis befektetőkön, vagyis rajtunk áll, ha mi nem tojjuk össze magunkat, akkor a cápa odébb áll, pedig ő tudja, hogy a RG mennyit ér. És hogy mennyit? 7000+ biztos, tehát türelem, türelem.
Vannak onkentesek,akik letesztelik magukat,es felmerest kell errol kesziteni. A tesztet en viszem ki hazhoz,a tesztet.mrg o vegzi el magan az instrukciok alapjan. Aztan az aznapit osszerakom,es elviszem a gyujtohelyre,ahol kiertekelik. Ezt vegzem. Angliaban.
En 10360-on csereltem le az otp-met ricsire. Kicsit a fejem hatalmas lett,amikor meg aznap esett vagy 5%-ot,az otp meg ment 10750-ig. Igaz,egesz mas volt az arcrendszerem 8880-nal,de akkor meg mar nem mertem visszacserelni,mert ott is benne volt h eshet a vegtelensegig. Az ember sosem tudhatja h.hol es mi fordit meg egy esesi folyamatot,gyakran teljesen irracionalisan,es minden indok nelkul tortenik. Ezt meg keptelenseg kiszamitani.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.