Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ja-ja, lassan a csillagászati nyárnak is vége. Kezdhetnél végre őszi-téli-tavaszi célárakat lövöldözni, nem mintha engem túlontúl érdekelne. Persze, ha nem idén nyárra gondoltál, akkor azt is érdemes lenne végre pontosítani!
az a baj hogy jól mondod. kétesélyes! maradhat a csatornában de, ki is eshet belőle! ez mindig az akkori indikátorállásoktól, forgalomtól stb függ hogy ki mit lát benne éppen akkor. nyilván eddig nem várta le senki de, 6880as tippnél mondkjuk már okosabb volt az ember, látva hogy éppen akkor hogy állnak a dolgok, hogy jutott oda stb... ez nem olyan hogy ránézel a csártra eldöntöd azt lecsukod... legalábbis rövid távon nem! napok és hetek alatt változhat az akkori döntése mindenkinek. az szerintem nem ér kövezést ha finomhangolja az ember a várakozásait menet közben.
Nagy divat az egymas ala licitalas. 6880,6800,6600 most keg 6500. Bar gondolom ha odaerne akkor sem aljrol beszelnenek a licitalok,hanem eses kb a nullaig,vagy a -1000-ig,az talan megfogna. Mondom ezt ugy,h engem a stoppom mar kiutott 6750-on jo nagy veszteseggel,de ez az egymas ala licithaboru...hat...
Akkor 6500-6600 várom szeretettel:-)) Tegnap nap végén visszafogták, gondoltam lesz egy bővebb lekör benne még, de több mint 10% zumek innen az 33000 pont alatti bux-ot jelentene...és 9xxx otp-t sztem...mol-ról nem is beszélve, mert az kizárt, hogy látványosan külön utat járjanak be. Szép kilátások! 6670
34ezer alatt a BUX, mig a többi tözsde pozitiv csucsokat ér el, ez negativat. a ricsinek meg ha lenne vevője az sem vesz, várja h 3ezerért kapjon. ez az eladási szisztéma, mit a nagyeladó végrehajt a saját vevőit nyirja ki, megnövelve az esést.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.