Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Lehet rosszul látom, de csak és kizárólag technikai esésnek érzem ezt...Volt egy sáv 6650-7150 között és mintegy a pénteki rossz hangulatra rájátszva a sáv alján áttörték a long stopokra játszva...Ennek vissza kell(ene) mennie a sávba....de meglátjuk.
Erős a reményem, hogy 6500 megtartja, de nagyon aggodalommal szemlélem a dolgokat. A 7000 szint pár napig ismét erős ellenállás volt, de mint már sokadszor, ismét elesett. Meglehetősen aggaszt ez a hirtelen esés és nincs kommunikációs aktivitás a cég részéről.
RG korrekcióba kezdhet. 2018 július óta csinált egy abc alakzatot, ráadásul 2019 augusztus óta egy ED-t. Ilyenkor a korrekció legalább ED kiindulási pontja alá esik, azaz 4702 elérésével számolni érdemes.
Nem hiszek ebben a manipulációban. A piac a maga természetes mozgásával is képes létrehozni ilyen helyzeteket. Főleg mióta robotok is kereskednek. Én hiszek a cégben, hogy ennél többet ér! A rövid távú ár ingadozást meg el kell viselni. Rávásárolnj, vagy csökkenteni a pozíciót de 1-2 éves távlatban jó befektetés. Nem beszélve ártól hogy nem rég fizetett osztalékot.
Erre gondoltam én is,de ennek a bulinak a tőzsdei jutaléka alapján megérheti? Rájátszottak erre mesterségesen, és kiütöttek egy rakás stoppot. Ennyi stoppot kiütni elég nagy short állomány nyitásával lehet. De azt vissza is kell venni,nem értem megéri ez nekik?
Ha majd fogja, akkor el is fogadom indokként. Csak hát egyelőre HA és legfeljebb MAJD. Szóval nincs valódi ok az esésre. Rájátszottak erre mesterségesen, és kiütöttek egy rakás stoppot, szerintem azért, hogy vehessenek alacsonyabb beszállón, nem azért esett mert a céggel lenne bármi baj. Jövő héten meglátjuk hogyan tovább. Ha tovább esik még jobb beszállókat ad, szerintem nem megy most 6000 alá. A legstabilabb alapokkal rendelkezik most a BÉT-en. Magánvéleményem.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.