Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Sziasztok! Én longos vagyok. 6700-6800 között egy erős támasz van szerintem, ha ezt letöri akkor el kell gondolkodni, hogy tartsam e tovább, de nem lepődnék meg egy leszúráson sem aztán irány észak. A forint újra gyengül a tegnapi kamatdöntés miatt, ez is hajtja az arat. Bár most elég nagy érdektelenség van. Viszont minél tovább oldalaz, annál dinamikusabb lesz a kitörés.
ha a felvásárlásnak nincs is semmi jele, de a külföldi főleg az usa befektetők érdeklődésenek csökkenését "látom" , miota a semjén javaslat kijött, majd elfogadást nyert. s ha nincs érdeklődés a rényvény iránt....
Nincs itt forgalom,türelem kell! Pont 1-éve esett le 4800 ft-ra,utána majdnem 3 hónapig oldalazott... 4800-5100 ft között jó pár hétig volt. És kitörés előtt megszívatott mindenkit,leesett egy leszúrás erejéig 4700 ft-ig!
Amíg nem zár 6800 alá addig sztem nincs ilyen veszély. De mivel a BÉT látványosan nem követte le a kinti emelkedéseket az elmúlt 1 hétben, így akár egy új lekör is folyamatban lehet már. Majd eladjuk a mai tegnapi vételeket vmikor 7000 körül 1x. Addig max kapunk osztalékot fájdalom díjként...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.