Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
ERSTE: A Richter már eléggé túlvett részvény, de az eladó részvényeket folyamatosan „kiszívja” a piacról a cég, a saját részvények vásárlásaival, még akkor is, ha csak maximum a napi forgalom 10 százalékát veszi meg. Legalábbis ez látszik a forgalmi adtaokból és bejelentésekből. Két hét alatt az eredeti vásárlási tervnek (700 ezer) cirka a feléig jutott a vevő. Így még mintegy 2 hétig támogathatják a vételek a részvény árfolyamát, amely különben technikailag túlvettnek számít. S amúgy is az árfolyam megérkezett az ellenállás zónába is.
A túlvettség az egy elméleti fogalom,nem én írtam. Privát banking küldte. De,ahogy elnézem ma megint megveszik a korrekciót,legnagyobb a forgalma megint! Főleg,ha a heti nagy shortnyitók 5800-5850 körül akik nyitottak bezárnak,az lesz a vége,
Rendkívüli tájékoztatás
A Richter Gedeon Nyrt. bejelenti, hogy a 2019. november 8-án adott megbízása
alapján 2019. november 21-én 30.000 db saját részvényt vásárolt az UniCredit Bank
Hungary Zrt. közreműködésével a BÉT-en 5.921 Ft/db átlagáron.
A Társaság saját részvény állománya 2019. november 21-én 740.872 db, csoport
szinten 746.372 db.
Richter Gedeon Nyrt.
A túlvett egy egyszerű szakkifejezés arra, hogy a gyors emelkedés miatt az RSI 70 % fölött van, ami valamekkora korrekció eljövetelét valószínűsíti.Ellentéte a túladott, amikor az RSI alsó 20 % alá ment, de ez persze csak technika, egy valós helyzet bármikor felülírja.
Ki írta ezt? Túlvettség. Ilyen szó nincs. Még ha létezne magyarba ilyen szó, akkor sincs a tőzsdén ilyesmi, mert pont annyi részvényt vesznek, mint amennyit eladnak. A waldorfiskolások rajzoljanak most egy zsák krumplit, mint anno matekórán!.... Ennyi ésszel brokinak lenni...
Alanfed ma 11:56 kor ír hogy "üdv újra" - bux topik, Te meg itt a ricsiben rákérdel hol lehet, aztán 1 perc és ír is..érdekes egybe esés. /természetesen lényegtelen a szitu, csak érdekesség/
Hát mert ugye szeretnének felugrani a hullámra, dehát nem esik nem esik nem esik, :) Ilyen szökőévente egyszer van ricsiben :D Ki gondolta ezt hogy így felmászik..végig zöld lámpát kapva
Hát eszébe jut egy-két kezdőnek shortolni,májusban lehetett, gondolom ezért. Szép pakkokat nyitottak a héten 15-20-30K-shortok,de meg is vették őket. Ma is 1 milliárd feletti már a forgalom,de a napi kötés listát átnézve, ennyi db-számot nem látok?? Vélemény,érti ezt valaki?
A Richter ciklikus papír,mozgása eltér a többi blue-től sok esetben... Annyi,hogy visszaáll a május előtti 6000-6300 ft-os sávba. Semmi más nem történik, visszaárazódás,a tavaszi kiszórás után.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.