Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Bár lehet egyszerűbb lenne és nem egy utolsó longot keresnék a felfelében, agyalnék azon, hogy mi lehet a mai mozgás megoldása, hanem egyszerűen shortba ülnék, majd 6000-n szólna a broki, hogy akkor ennyi volt a számlám, zárják, de bármikor visszamehetek egy bőrönd pénzzel :D
Konkrét időpont nincs, találgatás volt a mai nap (korábbi adatok alapján). Egyébként lehet majd zárás után érkezik. Lehet egy hsz-t csinál (ettől félek/féltem).
Kiálltam, töröltem a megbízást, nem várt mozgás volt a charton. . Az több napos ünnepek esetén figyelni kell, mert nagy a rés kockázat! (mindkét irányba!, nem feltételnül az esésben gondolkodom) Pár évvel ezelőtt OTP, szerda este mikor írtam a réssel esést még senki nem hitte el, pénteken bevörösödött eu és hétfőn ott volt a rés és a további esés. De 2011 vagy 2012-ben az OTP-t majdnem felfüggesztették halottak napja környékén, 7 forint hiányzott hozzá. Ricsit ilyen formában nem ismerem. . (egyébként alacsonyabb szinten volt bent, az 5300 nem az ideális szintje a korrekciónak, szinteket írtam a blogon)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.