spqr69

Regisztráció: 2018-06-21 09:26:40

Hozzászólások száma: 1 286

Utolsó hozzászólás: 2020-10-21 15:10


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 5
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

BUX index, BUX határidő, BÉT! szerda, 15:10
prompt 33771 bux 2012 33590  (kt -181) teljesen nyugodt vagyok , legjobb tudomásom szerint a kifutáskor ezen termékek árkülönbözete 0 szokott lenni a múltban : hátralévő idő kevesebb, mint kettő hónap.
befektetési stratégiám alapján nincs sok teendőm a napi tradeken kivül, amivel folyamatosan csavarom le az átlagárat. Én megpróbálok a saját érv-és értékrendszerem alapján kereskedni, aminek irányát és célárait időnként közkinccsé is teszem, mert bőven elférünk itt!
az elmúlt napok megnyilvánulásai részedről engem biztos nem segítettek semmiben , úgyhogy maradok a saját gondolataimnál, és kereskedési rendszereinél. 
Mivel beírásaid kevésbé tartalmiak, viszont gyerekesek, ebben a homokozóban nem leszek partner, hagylak kibontakozni. SIKERES kereskedést kívánok Neked !
BUX index, BUX határidő, BÉT! szerda, 11:29
mtelekom halott, mindennap jön róla egy covid hír!!!! , amióta bejött a szuperállampapír ( 480 volt akkor!!!!!!!), azóta érdektelen és ez látszik is rajta, de kockázat itt már alig, csak minek????
viszont aki lemaradó az előző félóra jó lehetett tankolásra(bux2012) , ebéd előtt még meg lehetett csípni a lepattanókat! nem lesz mindig így :-)
jó ebédet! én mára off, amit kellett megtettem! :-)
BUX index, BUX határidő, BÉT! szerda, 10:10
ne bosszankodj, majd 1800-nál gondold végig, hogy hova a sietség egy olyan bekerülésnél, ami stoppal simán tartható?
BUX index, BUX határidő, BÉT! szerda, 09:54
meg kell tanulni ülni is a nyerőn, de ahány ember annyi stratégia, azt kell csinálni, ami nyugodt alvást eredményez! én bírok aludni akkor is ha néha megbicsaklik, mert anélkül nem szokott menni......a lényeg, hogy mi a trend, vagy hogy mi lesz? ............................a jövőkutatás mindenkinek szabad lehetőség 
BUX index, BUX határidő, BÉT! szerda, 09:44
Én csak bővítek( habitus kérdése, meg kockázatkezelés, meg expirience......)
minden a táblán: tegnapi incselkedés a 34k-val ismételve, megy az udvarlás, aztán egy nap csak beveszi a várat, ha kitartó és szerelemre méltó, és az incselkedés után 34-34,4 jöhet a násznép is ünnepelni, mert indul a dáridó, de most még csak a szerelembeesés időszaka van! lehet kitartónak lenni, de a szerelem bolond, van hogy nagyobb a lángja!
szép napot, szerelmet!
BUX index, BUX határidő, BÉT! szerda, 09:32
Phats & Small - Turn Around "Hey What's Wrong With You"
BUX index, BUX határidő, BÉT! hétfő, 17:13
tényadatok: bux záró napi max!
bux 2012 napi max! jaaaaa kifutás előtt kettő hónappal mínuszos a kt(176 pont) jajjjj szegény longban ülök:-)
otp napi max!
richter napi max!
mol : majd , ha beindul lesz neki is maxos zárás!
mindenkinek szép estét
jaaaa , aki vett esetleg 32850-33120 között annak holnap lehet lesz esélye eladni 600 pont nyerőben, de nem kötelező!!! csak, ha nem bír ülni a nyerőn.........
BUX index, BUX határidő, BÉT! csütörtök, 22:10
Thanxs!
MOLly tulajok topikja csütörtök, 22:08
Mol ma átlag 1651
Srv 1650.8 
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 10. 13. 15:13
Az elemzőcsoport szerint a vakcinagyártókhoz fűzött reményeket még csak 55-60 százalékban árazta be a piac. Úgy érvel Baweja csoportja, hogy a társadalom mobilitásának jelenlegi korlátozott szintje óriási hátrányt jelent a piacokon - egy engedélyezett vakcina előbb-utóbb visszaállítaná a vírushelyzet előtti mobilitási szintet, ennek következtében újabb emelkedések jöhetnének a tőzsdéken Míg a gazdasági adatok lassan fognak javulni a vakcina engedélyeztetése után, addig a piacok jóval előre be fogják árazni a fellendülést. Szerintünk ez egy egyszeri, komoly emelkedés lesz a tőzsdéken, most érdemes felvenni a nyerő pozíciókat!
sztem is!
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 10. 13. 14:37
dont worry! lesz munició, most mennek ki a 357-es eurhuflongok , ami eddig sikerült az 360,25 :-)
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 10. 13. 11:25
akkor tudom kitől gyűjtöm :-)
én is vettem 33k alatt, de 33650 alatt nem eladó! 
aztán az élet majd , ha akarja felülírja
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 10. 12. 10:19
Kedves Hathor , ha kérhetlek légyszíves oszd meg előrelátó gondolataidat Te is , hogy szélesebb világképünk legyen , több információnk a jövőről......, mert az , hogy beírsz egy termékárat , amit mindenki lát aki tőzsdézik és mellé biggyesztesz egy dehonesztáló pöttyöt az szánalmas! 
Nagyon sok sikert a jövőkutatáshoz!
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 10. 12. 10:09
miért Ad nem lehet eredményt hirdetni negyvenhét !!!!!! perc után egy termékről, amitől az ember x hónap alatt vár 15-35 % -ot, az úgy nem helyes? nem lehet , hogy sosem jönnek vevők és leesik nullára? mint az alaptermék?
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 10. 12. 09:55
tzukipofa vagy! és szeretetreméltó! 
és kedves embertársaidhoz!
miért nem írod le: én megmondtam! mit is?
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 10. 12. 09:35
Jó reggelt! Biztos nem voltam azon az oldalon ( sem), semmilyen közösségi oldalon nem vagyok , és jó eséllyel nem is leszek a későbbiekben sem. Ezt a fórumozást is kísérleti jelleggel teszem. Jobban hiszek a személyes találkozásokban, interakciókban, metakommunikációban, kevésbé gondolom, hogy jó dolog egy nicknév mögött bármilyen tartalmat megosztani, publikálni  , csetelni ( trollkodni lsd az elmeháborodottat it is mindennap)érdemi kockázat nélkül. Mindenkinek ajánlom figyelmébe a netflixen a social dilemma-t!
Azt hiszem ebben a facebook és tsai dologban is előrébb gondolkodtam pár évet , ami most már dokumentumfilmként  is visszaigazol.
azért telefonom (okos) és emailem van, meg emberi kapcsolataim! :-)
Zárójel zárójele : kísérleti jelleggel bedobok egy ötletet: mi lenne , ha lenne egy nap , amikor mindenki felfedi a nevét,korát, végzettségét, családi állapotát ??? 
tudom , hogy könnyebb nicknév mögött írogatni, de a kérdés valós!
Napsütést mindenkinek!
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 10. 11. 20:30
Fully agree! Megspóroltál nekem egy választ😉
Teljesen jól látod, és Livermore .......t is, valamikor illik elkezdeni kipakolni a nyerőt: nyugdíjalapba, ingatlanba, reálgazdaságba.....és közben jól élni belőle, mert az biztos , hogy lesz olyan széria is , ami nem funny.....
Szerintem teljesen egy nyelvet beszélünk!👍
Szép estét, és alázatot a piaccal szemben Mindenkinek!
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 10. 10. 19:24
Azért valamit szeretnék tisztába tenni: nem vagyok 2-10000 pontra berendezkedve mindig, a  az esésben összejött a 10 ezer pont nyerő, de arra készültem is anno....
Most sem gondolkodom pontban, inkább időben meg trendben.
Van, hogy hosszabb távú elképzelésre nyitok, van hogy van core pozi, és mellé “ játékpakett” és van, hogy bővítem , csökkentem, simán beletradelek bármilyen darabszámmal, ha impulzus jön, vagy zsigeri megérzés, ha nyerő van, van hogy futattom, ha dolgom van a következő napokban zárom inkább stb....ne hogy azt gondoljátok már hogy az én tf - m az több hónap, de szeretek valamilyen elképzeléssel lenni előreláthatóg. És simán játszom közben minor trendet akár a saját hosszútávú elképzelés ellen....
Sokszor keverek pozikat: pl otp vétel- bux short - eurhuf long és még mellé bármi akár olaj long vagy short,  és ezeket a megfelelő ütemben keverem valamelyiket zárom valamelyiket bővítem közben stb. Ha sávkereskedést vélek felfedezni akkor sávkereskedek, és simán van hogy day-tradelek de a nyitásban nem arra nyitom, hanem, mert látok benne nyerési esélyt....A kereskedési stratégiámat a piachoz a pénztárcámhoz és a hangulatomhoz igazítom, és ezek mind változnak nap mint nap......
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 10. 10. 14:45
Eurhufról még pár gondolat, Ad hozzászólása mentén is.
Én szinte kivétel nélkül az eurhuf longot nyitom( minek trenddel szembe menni, és a kamatok levitele megkönnyítette a pozi tartást) népi megfigyelésem, ha mást nem csinál az ember, mint augusztus első kettő hetében nyit egy longot kb november elejéig van rajta 10 ft, idén hamarabb lett rajta 22!!! És ez elgondolkoztatott: ez mi? Mondjuk a 344-et is csak 348 ig vártam max. Most nyitottam 365 ön eladást is, amit már zártam : célár 358 volt( nem szeretem azt az irányt) tegnap nyitottam egy kis eurhuf longot 356.6 on, de gyanús, hogy nem jó! Meglövöm még a 355 öt , és ha kell? a 352 is......
DE : mivel szoktam hamarabb lenni a piacnál fél évvel: elgondolkoztam azon, hogy vajon begyorsulunk 400 ig majd a jó kis gdp zuttyra( márciusban -6% jósoltam- tartom) , vagy lesz kamatemelés nem lesz és elkezd erősödni, ami nem mainstream gondolat ( még) ?
Naaaa arra jutottam teoretikusan egyelőre: hogy viktorka ( kisbetűvel) szeret nyerni😜
És vajon tud-e 400-zal? Sztem nem tud, és itt jön a képbe az elmúlt hetek hírei: a forintértékőrző műhely volt kegyes az idei!!!!! Gdp- t végre belőni a helyére( talán 5.1-6.7) sávba, hűha ehhez mennyi szakértő kellett szeptember végén október  elején kiszámolni hol tartunk? Bravo : esetleg egy bónusz vagy egy új alapítvány a megfejtőnek😊
Szóval ez bizony a karmelitáknál sem👏 , mert nem ezt ígérte!!! Leváltott valakit (NM) , úgy , hogy nem egyeztetett.......Varga PM - jében nem tudom maradt- e bárk aki gazdaságpolitikai ötletekkel is előrukkol-e, mert bizony mindenki elmonda valahány pontban, hogy mit kellene nekik csinálni. Aztán vannak híreim, hogy nincs olyan állami szerv , amelyiknek ne kellene ötletelni,hogy hogyan lehet beindítani a motort( 5% áfa is emiatt van....) és mindenki felett, mellett ott lebeg NM a tanácsadó!! És ha meggyőzi mininapóleont, hogy erősebb forinttal is lehetne haladni, nem beszélve az eddigi harács is többet érne.....plusz nyerni lehet vele, az importált infláció biztos eltűnne....
Szóval valami azt súgja belül, hogy most már olyan egyértelmű a trend( még a kofáknak is) , hogy jön a csavar és lesz bitang nagy ft-erő valamikor( előtte új csúcs, vagy már az sem🤔🙉, nemtudom, de izgatja az agyamat.
Az biztos, hogy most megyek és az eső előtt kiültetem az autumn gingko fámat, amit ma sikerült végre megvennem, mert nagyon hiánycikk és már nagyon várom a következő tíz évet, hogy milyen lesz a lombkoronája😊 
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 10. 10. 14:17
Teljesen igaz, ezért töröltem azokat a gondolatokat!

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek