Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Persze naposon igen jó a látkép, de hír lesz ez mozgatni fog gondolom. Én inkább kiszálltam. 260 terveztem eredetileg de hogy eladtam reggel (majd napi min-on) a másikat kicsit tovább kockáztattam. 320 on ment el. Így is jó. Holnap lehet 500, láttam már olyat hogy kamu felhúzás volt aztán verték le. Szerintem itt azért nem ez lesz.
5/3, ami megnyúlt, vagy kész vagyunk, mondjuk ez óriási meglepetés lenne és a 5/4 nagyon kicsi... inkább azt gondolom, hogy van még tér felfelé, hs is azt mondja
nekem hiányzik egy pihenő, mondjuk a holnapi nap, nagyon nyúlt az összes hullám, rsi szerintem túlvett, de ezt meg kellene nézni pontosan, hogy a ricsinél hol van az a szint
Akkor a mester tegnap tévedett :D, 10 percet, kb. Értem, köszönöm! Kitartást és sok profitot annak, aki még benne van. Újabb körben ismét benne leszek jeligére :D
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.