Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Csak az eladási klimaxot játszottam, naposon ez még bear. gyakorlatilag egy zöld gyertya, szép nagy, de ott van még az esés lehetősége, ráadásul jó áron vissza lehet majd még venni, szerintem. Nem szeretem a hosszú pozikat :D
Na hol vagy nagypenge??? Kaszálod a fűvet még??? Kíváncsi leszek most mi a gondolatod ez után??? Emelkedik vagy esik??? Milyen dumával jössz estére?? Remélem a shortosok örülnek azért:)))
Drian, aki nincs benne a Forex-ben az a pip-et sem értette. Szerintem nyiss egy topikot és az első komment az legyen, hogy leírod mi mit jelent. Esetleg a rövidítésket is egyszer kifejted. . Jó ha pár ember értette, amit írtál :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.