Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ezt írtam a múltkor a kutyái csinálják ezt....egyszer majd csak meg áll mint a mol...63 milla ...majd amikor nem vesszi a kutya sem....csak értse meg már mindenki nem kell panikolni...mert ilyen nyomást idéz elő a béten...
Nyugi, az állam shortolja hogy olcsoert még több részvényt tudjon magának venni. U.i.:nem hiszek az összeesküvés elméletekben 🤐😱🤪 amúgyis mindenki hülye csak én vagyok helikopter 🤬😵😀😁
Félkomolyan kérdezem: Létezik ilyenkor valamilyen chart, elemzés, infó, ami meg tudja mondani, hogy kb hol lesz az alja? Ricsiéknek nem kéne megszólalni egy 35%-os zakó kapcsán?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.