Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
5-6 évvel ezelőtt, vagy még korábban egyszer benéztem egy certit és kiütés napján, a szint után sikerült beszállnom. Még tudtam venni, kiütési ár felett, valaki nagyon örült. 2 éve nem kereskedtem a BÉT-en, sok minden változott. Ezt nem tudom, ezért feltételes, egy életre megmaradt, hogy a számra figyeljek a certi végén, inkább ellenőrzöm kétszer. Szégyen, de megcsináltam, ez van, illetve volt.
Kiütés után szerintem már nem lehet venni. Adni csak az ersztének majd, mikor beáll 253-ra, de ezt a közlemény biztosan tartalmazza, h. mikortól nyitja meg a lezárásra.
Elérte a kiütési szintet. Nem érdemes vele kereskedni (lehet rendszer szintjén holnapig hagyják, eladni és venni is tudsz, nyilván úgy h ne érje meg, legalábbis évekkel ezelőtt volt ilyen), gondolom 20-a után pár nap és megkapod a maradványértéket.
253 Ft-ot ad 1db certidért, júli 20-ig zárhatod a pozit. Elméletileg 300-zal 4614-en kellett volna zkiütődnie, ezek szerint még lejjebb zárta az 1., 4567-en?
Sziasztok! certivel kapcsolatban tudna valaki segiteni? mit jelent az, hogy a maradvanyertek 253ft? ( kiutottek ma) azt irtak julius 20ig lehet kereskedni vele...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.