Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Jó reggelt! A kérdés a szokásos,robotunk mikor ébred avagy kiveszi a kötelező 2 hetest?! Jó lenne,ha pancsolna egyet...de attól tartok,kávé+reggeli kombó és nyitásra meg is érkezik.
Augusztus végére vagy szeptember elejére,. ha nem jönnek újabb negatív hírek: "Beke Zsuzsát, a Richter Kormányzati kapcsolatok és PR vezetőjét,
elmondta, hogy a Richter a betegbiztonság maximális szem előtt tartása
mellett elfogadja a PRAC által hozott intézkedéseket, és ezen
intézkedések továbbra is lehetővé teszik azt, hogy a méhmiómában
szenvedő nők továbbra is hozzá tudnak jutni a készítményhez. Beke Zsuzsa
mindemellett azt is kiemelte, hogy a kockázat/haszon egyensúly továbbra
is kedvező az Esmya esetében, azokkal a szükséges változtatásokkal,
amelyeket eszközölni kell a termékhez kapcsolódó betegtájékoztatóban. Az Európai Bizottság számára 67 nap áll majd rendelkezésre a döntéshez,
amelyre Beke Zsuzsa szerint valószínűsíthetően június végén vagy július
elején kerül majd sor, de legkésőbb augusztus elején lezárulhat az ügy."
Azért Én elég határozottan beírom mit gondolok...Sokszor gondolkozik hogy megéri beírni -e?ha bejön azért utalnak ha nem skkor azért... de olvasva a sok manipulált beírást egyszerűen nem szeretném hogy manipulslva legyenek a forumtagok...
Rendes Tőled. Picit minden befolyásol, amit olvas, néz az ember, de nem szabad másra fogni. Azon persze mérgelődök, hogy ennyire módszeresen adják ezt a részvényt.. OTP-n húztam egy szintet fejben és ott dobtam, saját döntés alapján :-)
Már akartam írni hogy egy kicsit izgultam az Otp miatt...tudom hogy nem miattam dobtad a certi pakkodat de akkor is minden beírás befolyásolja az embert...
Nemcimek kellenek Janika!!!ertelmes meglátás!!! Vagy ha a bizonytalanokat mész akkor vállald be hogy Broki vagy..... Tudod kik akarjak leszedni a pénzünket???
Aki tudja írja meg a BUX szal idén mi történt? Hihetetlen lejtmenet sajnos a Richter a bluek közül esésben vezet...AZ esés nem volt ekkora máshol v. enyhe emelkedés volt...
Nos a kérdés adott merre mozog a közeljövöben?Azért még aug 2 azért messze van( föként azoknak akik " benne vannak") de talán már AZ is hozhat változást, ...
Nos a kérdés adott merre mozog a közeljövöben?Azért még aug 2 azért messze van( föként azoknak akik " benne vannak") de talán már AZ is hozhat változást, ...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.