Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Még szép! Na,de viccet félretéve,mert már csak kínomban "nevetek",hisz nem úr,ki nem pazar.Óriás kérdőjel most Richárdunk,pláne most,hogy a 4700-et szagolgatja.Erő nincs benne,túladottság annál inkább és semmi támpont,csak a chart,de már az is inkább valami utópia,mintsem komoly hivatkozási alap. Utána kéne nézni a kötvényesdinek,mert mintha az is mostanában ketyegne le...mire leírtam,4.680.
Mai körkérdésünk: Mi ér előbb véget: 1.Richter öntése. 2.Barátok közt végérvényesen 3.Sorosozás A helyes tippelők közt egy RCH 1812 long pozit sorsolunk ki,finanszírozás nélkül,4.200-es bekerülési árral.
...erre csak bólogatni lehet. Hozzátenni: - Nem kommunikáljuk az egészet, illetve elbagatellizáljuk, hogy nem lesz csak egy pár százas esés. Majd rájönnek, hogy ez nem egy befektető-korrekt papír.
2014 végétő től nagyjából 2017 év végéig ment a papír......2017év végétől csökkenő trend , gyakorlatilag a nagyját visszaadta fél év alatt... !! 4580 figyelni kell.... én továbbra sem érzem 4k alatti richter miértjét...........
Van egy nagy emelkedő hsz a havi/heti charton, aminek a tetejét mindenki támasznak gondolja (gondolta), a pf is bemondta a 4800-at (illetve 4800-5000, ha jól emlékszem). A hsz először 2006-ban alakított ki tetőt, a havi legmagasabb nyitó/záró 4610 volt, 2010-ben 4700, 2014-ben 4680, 2015-ben 4600. Én a záró árakat tekintem megerősített árnak, a spike nálam nem az. Ekkor a tf-n ezen felül még két dolgot érdemes figyelembe venni, az osztalékok mértékét, illetve a log skála használatát. A támasz nálam nem egy pontos szint, hanem valami hozzávetőleges zóna, ilyen tf-n 200 pont spike még talán természetes is. Egyelőre nincs long jel, a napos chart fenntartható beart jelez. Volt két hete egy lehetőség, befordult belőle a piac, majd rövid oldalazás után tovább esett. A short belépők működnek (lásd slingshot másfél hete pénteken). Szerintem az éknek rajzolt alakzat nem ék, inkább nem az, addig nem is érdemes bele foglalkozni, amíg a felső szárát nem viszi ki a piac. Elliott rendszerében van 1-2-3-4-5 és a-b-c hullám.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.