Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én broki-Így értred? Én egy szociális segélyből élő kézi kapás-kaszás napszámos vagyok! Ha broki lennék,nem volna időm ide írogatni,max du 5-után és nyitás előtt.Engem is zavar,a broki hívása sokszor, reggel 9-előtt szokott,ha nincs semmi akkor nem hív... DE néha bolondok háza van,amikor én nem érem el,ebből már volt gondom.
na ja 1.5-2 éve meg az orosz piac számított szerintem én itt nem nutellás palacsintát kaptam, hanem vmi más van benne..... 2 hét és kiderül jelentést még ennyire nem vártam vazze:-)))
Minek kapná ki?? nem ellensége a pénzének egyelőre látja, hogy az eladó a piacon van ezért a támaszon vesz de minek tépné?? majd ha elfogy az eladónak ráér tépni , de egyelőre felesleges
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.