Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ránéztem,de ebben a helyzetben szerintem a "chartizmus" hatástalan.Hír van,esemény utánság és negatív közeg.Úgy verte le a behúzott vonalakat,mint a vak a poharat. Próbálunk belelátni mozgóátlagokat,metszéspontokat,meg 6.,7. és 8.hullámot is a szalag mellett,de itt és most ez nem működik,az a helyzet.
Én csak inkább arra gondolok,hogy egy sima régiós átsúlyozás,szépen kitáraznak az elmúlt évek menetelése után. Sok ismeretlen van a rendszerben,elég ha csak egy nevet mondok:Trump. OTP,MOL és M-tel is haldoklik 15-25% tartományos esés a csúcsok óta,Ricsi is ugyanitt lenne,ha nem üt be az ESMYA buli.Ekkora összeesküvés-elméletet MÉG nem gyártanék...egyelőre picit túladottan,de lekövetjük a többi blúcsipet.
900 milla a forgalom....nem olyan vészes.... inkább kirázós hullámnak tűnik..... Hogy is mondtad? a bevezetés előtt jön néhány nap amikor kiráznak mindenkit......
Persze,hogy változtak,ebben nincs vita,egy elvileg 600-800 forintos hírre estük a többszörösét és a BR már akkor is vette,amikor elmeszelték a termék miatt.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.