Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Persze, hogy nincsenek robotok :) Egyik volt bróker ismerősöm összejött egy indiai dollármilliárdos faszival, és ott látott bele, hogy azon küzdenek, hogy a robotos szervereik minél közelebb legyenek optikai hálón a kötéseket létrehozó géphez, mert ezredmásodpercek is számítanak egy robotcsatában...
Drukkolok neki én is,hogy jó legyen.De az b+,hogy azonnal odaáll 3X mennyiségre rögtön legjobb eladónak,az nagyon beteg,ritkán látni ilyet. Annyira azért rafkós,hogy nem önti be 2-3 nap alatt,inkább csorgatja szépen délnek és mindig talál "balekot"aki megveszi tőle.Mert nem robot,USAkok megmondták,robotok márpedig nincsenek a piacon:)
Nem hiszek, látok. Hogy mi van mögötte nem tudom. Sok lehetőség, de azért az nekem nagy kérdés hogy, miért most szórja valaki, amikor 5800 környékén is megtehette volna? Vagy 5500-nál. Erre nagyon nyomós és hirtelen oka kellett, hogy legyen, mert egyébként zavarodott elme lehet mögötte.
De várjuk ki a végét, mert bár nekem jó volna már leapasztani a készletem, de még kivárom a csodát és az augusztusi eredményt.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.