Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Rávettek a fiúk egy tréningre, ezért fizettem elő a Markers-re. Ha már előfizettem, akkor megnéztem. Szerintem 2 éve nem kötöttem a magyar piacon ügyletet. De érdekes, hogy mennyivel jobban hozza az elvárásokat, mint a deviza, ott sokkal több a csavar.
5170-n is kelt el papír. 1354 db, ami a mostani kötéseket figyelembe véve kiéremelheti a tetemes jelzőt :D. De még mindig nincs meg a H-LH-HH triumvirátus naposon, max duplatető.
Na akkor megjött az 5120 is, nézhetünk ismét 5165 fölé. Még ma, jövő hónapban pihi, Markersre sem fizetek elő, nem való nekem a magyar piac. Elemezni könnyű, de nyereségesen kereskedni a likviditás és a broki költségek miatt nem igen lehet DT-ben. De élveztem egy kicsit megint, h szinte rajzolni lehet a piacot, pedig milyen régen volt itt valóban likvid a piac, ilyenkor azért nehéz.
Bull verzió esetén az réssel nyitás jelentene hétfőn. Szerintem van esély még az 5190 (+-5 Ft)-re. Előtte egy leverés 5120-130-ra belefér, sőt valami kellene is.
Rendkívüli tájékoztatás
A Richter Gedeon Nyrt. bejelenti, hogy 7.273 db saját részvényt vásárolt tőzsdén
kívüli forgalomban, amit munkavállalói értékpapír-juttatási programjához kíván
felhasználni.
A Társaság saját részvény állománya 2018. június 29-én 74.834 db, csoport szinten
80.334 db.
Richter Gedeon Nyrt
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.