Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Hát ez az, zutty már volt elég. Egon nagy elliott-ját nézve szerintem már megvolt az "A" hullám, a 3-as hullám csúcsát már megpöccintette, miért is kellene jóval alámennie?? A "B" hullám elindul talán végre, ami viheti az 5-ös irányába ~ 7000Ft fölé.
egy pozitív esmya vélemény a CHMP-től, bár a szöveget nem értem 100%-osan, de legalább nem negatív csengésű: http://www.ema.europa.eu/docs/en_GB/document_library/Summary_of_opinion_-_Initial_authorisation/human/005017/WC500251150.pdf
Csak becsókolt neki szokásához híven és ismét elindul felfelé. Még az 5100 is vízionálható mára zárásnak. Még akár lejjebb is mehet ideiglenesen ma, de utána ismét fel, mint írtam. Kezeket, lábakat, ujjakat keresztbe :)
Ha addigra 5500-ra sikerülne csoda folytán felkapaszkodni, ami nem is olyan lehetetlen, akkor sanszos, hogy jó eredmény lesz. Persze az apróbb hülyeségek, mint ro, vagy ez a gyógyszer visszahívás, nem kellenének a továbbiakban!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.