Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ó, köszi Nektek! Már megijedtem, hogy valamiről lemaradtam a témában. Akkor megnyugodok és leülök, mert látszik, hogy kapaszkodik fel a nyitószintre, persze lasssssan :)
Ha mindenki ugyanúgy gondolkozna a piacról, akkor egy irányba mozogna az árfolyam. Most éppen alacsonyabban forog a papír, mint amennyiért vettem, de nekem nem sikerül mindig eltalálnom a lokális minimumot. Egyelőre csak én beszélek valamiről, mert nem írtad, mi alapján kereskedsz.
Szerintem az aktívan kereskedő kisbüfik összesített tőkéjével sem lehet megmozgatni a richter vagy bármelyik blue chip papírját, mér akkor sem, ha mindannyian ugyanúgy látnánk a piaci helyzetet. Már adtam el richtert (nyereséggel) úgy, hogy lakásfelújításra kellett a pénz. Akkor nem érdekelt, merre megy az árfolyam, csak a likviditás. Az, hogy legyen vevő a csomagomra.
Tippem sincs. Kerestem hírt, de semmit sem találtam. Meglehet valaki olcsóbban akart venni, hogy nagyobb legyen a hozama, ezért beáldozott valamennyit, hogy letölrje az árakat. Ez is csak ötletelés.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.