Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én totál szinten nem értek ehhez. Nem tudom mi ez az esés meg short meg ilyeneket amiket írtok...Én csak veszek és ha felmegy annyit amennyi bevétel nekem elég eladom. Soha máshogy nem csinálom mivel nem is tudom mi van ezen kívül. De nem is igen érdekel,mert nem értek hozzá :) Most szerintem ezzel 2 évig elleszek mert nem fog ez felmenni 6000 fölé már addig arra a mai vételem a garancia. TUDOM hiszen el vagyok átkozva.
Ne haragudjatok rám ,egyszer élünk nem apróztam el: Megbízási tétel státusza Teljesült megbízás Szóval belátható időn belül soha senki ne várja többé 6000ft fölé... (amilyen elátkozott vagyok )Csak írtam hogy ha keresitek az okot ami miatt soha nem megy már fel addig .
Sajnos az általad említett befektetéshet -certi-EBRCHTS08 nem értek,fogalmam sincs róla. Nagy mennyiségű Richter shortom van,3-alkalommal 2000-db azaz 6 ezer db. Prompt piacon.
Egész jól visszajött megint..5500-nál nyomok is egy vételt rá.. És mivel mindig mindenhol mindenben bizonyitottan el vagyok átkozva ennek a vételnek a következményei a következők lesznek: - 5500 alá jócskán beesik még ezután. - 6000+ fölé nem fog menni legalább 2-3 évig. Ebben a jó 3 évig garantált lesz az osztalék :)
Épp ezt hiányolta vki a napokban, hogy kell jel, hogy van élet az Esmyán túl. Én folyamatosan veszem az esést 5700 óta, a lenti komákhoz hasonlóan. Az eső trendvonalig vissza fog jönni.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.