Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ennél a tranzakciónál nem kockáztattam túl sokat. A nyesz-számlám pár százalékát és úgy véltem, hogy a valószínűségi változó (árfolyam) szórhat ennyit. Most éppen szórt. Ha valaki szerencsésnek vél, akkor ebben a pillanatban is megkaphatja a papírt annyiért, amennyiért vettem.
Miért esett le? Most éppen ilyen ajánlatokat tettek be a könyvbe a különböző időtávokon gondolkodó, eltérő mohóságú, eltérő bátorságú és eltérő tőkéjű szereplők.
A tőzsdén sokkal jobb szerencsének lenni, mint okosnak. Még nem vagyok biztos abban sem, hogy valóban szerencsés voltam-e, de beálltam eladásra ezzel a csomaggal.
uppsz, lemaradt az eleje: ESMYA (CAP) -EMEA/H/A-20/1460 Applicant: Gedeon Richter Plc. PRAC Rapporteur: Ulla Wändel Liminga; PRAC Co-rapporteur: Menno van der Elst Scope: Review of the benefit-risk balance following notification by the European Commission of a referral under Article 20 of Regulation (EC) No 726/2004 based on pharmacovigilance data. Action: For adoption of a list of outstanding issues (LoOI)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.