Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
máá bocs, de ez hülye kérdés volt, ugye tudod?:)
amikor belevettél csak kiszámoltad, h mennyi az a lehetséges veszteség, amit még elviselsz...?
illetve, h mi a terved: időtáv/célár?
ugye megtetted ezeket?
elvileg igen, gyakorlatilag viszont ez befektetői hangulatromlással járna...vinne magával mindent...(lásd: otp forgalmi adatok összevetve az összes(!) többi papír forgalmával)
ehhez sztem egyedi speka-sztori kellene a ricsiben, ami pl. lehetne a poz.gyj-re várás is, vagy akármi más...
ahogy elnézem a 36K egyelőre megtartotta...és pozitív szemcsin át kukkolva ez pont jó így, hiszen a 100HUF-os rés csak 1 köpésre volt, mégsem töltötte be...
amúgy meg látszik, h pihi van (és nem csak ebben)...
méltó avagy sem, ha ezzel lehet pénzt keresni, akkor csinálni kell...make-elni kell a money-t!:) de DT-re inkább otp, amiben sztem a 30-40HUF-os mozgások egészen jól letrédelhetőek oda-vissza...és sok kicsi, ugyebár...;)
de ricsiben a forgalom továbbra is lepkefing...
:-)
Azért nincs még minden veszve.
Csak annyit láttam, hogy nincs a papírban kakaó, így inkább kivettem a kínai gumicsizmára elég profitomat. Persze, ezekkel a napon belüli 400-500 Ft-os mozgásokkal is lehet valamicskét keresni, de ez nem méltó sem a ricsihez, sem hozzánk, igaz ?
szal te ezt tudtad előre?:)
ha igen, ez egyéb kérdéseket is felvetne...és ebből csak az egyik lenne a boszorkányság minősített esete...;)
amúgy meg junk-,small-,mid-cap-rally(?)-szerűségek vannak, azaz vagy megpihennek a nagyok most, vagy ennyi volt egyelőre az UP/FEL/BULL és társai, és jöhet 1 jó kis idegőrlő oldalazás...
Ennyi mindig benne van, tovabbra is nem kedvezo az alaphangulat - OTP euforia, EUR 300 alatt. De egy 300-as EUR meg mindig baromijo a Ricsinek. Majd rajonnek. Megint egy nappal kozelebb vagyunk a gyorsjelihez.
Szia !:-)
Köszönöm. Tudod, az az érdekes, hogy tavaly november tájékén vettem egy nagy levegőt, és gyökeres változtatást hajtottam végre kereskedési szokásaimban.
Cca. 2 és fél évig esküdtem arra, hogy a hosszú long kifizetődőbb, mint a ki-be ugra.
Csak ismételni tudom magam: sajnos, annyira bizonytalan a gazdasági-politikai helyzet (nem csak itthon), hogy egyszerűen lehetetlenség 2-3 hétnél tovább gondolkodni, de inkább 1-5 nap, ami biztos.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.