Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Épp most néztem a forgalmat... azóta szedegetem az államat a földről. Ilyen is rég volt, hogy MOL forgalommal vetekszik Gedeon.
Lehet, kiveszem a megbízásom... még a végén 38K-n zár. :-)
mindenkinek jobban tetzsene ha lemenn richter 35500 re mol 18000 ra oti 3500 re tcom 520 :) és akkor mehet a rally bevásárol midnenki :) mint itt szarakodunk
Te kis TEEEEEE !
Azéé nem pánikoltam, mert éppen akkor nem volt ricsim. :-)
Múlt héten 1 napig tartottam (36510-36930), aztán visszavettem 1 napot kihagyva (36600). És ezt kellett volna eladnom pénteken, 37K felett.
Látod.. ma ismét visszavehettem volna még lejjebb... így megy ez.
Igen, látom, hogy az égvilágon semmi nem történik egy kis korrekciót leszámítva.
Legalábbis eddig.
Remélem, nem járok úgy, mint Balu, hogy fél évig kell benne ülnöm.
Nem szeretném a szép kis MOL nyereségemet visszaadni.
Tudom, azért mérgelődöm.
36600-on vettem. 37130-ra álltam be, de már későn, nem ment el.
Kicsi nyereség lett volna, de egy klassz Benetton táskára elég.. :-))))
Nem vagyok ideges egyébként, csak elhatározok valamit és nem tartom be... magamra haragszom inkább, nem a papírra.
Az csak megy arra, amerre a piac hajtja.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.