Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nézd, még mindig jobb, ha itt torolja meg vélt vagy valós sérelmeit és mínuszolgatással levezeti a feszültséget, mint ha kimenne az utakra és 200 km/h sebességgel, villogtatva próbálna letolni mindenkit az útról... :-)
ari vagy, de nem zuhantam sehova...:)
pusztán dolgom akadt...(de ez nem azt jelenti, h az Alföldön dolgozom):)
de látom túl sok minden nem történt, max a HUF korrigált...ricsi meg továbbra is küzd, h 34K felett zárjon...
A Quaestor új elemzésében a 2011 es 2500-EPS eredményt 2012 re 2900 ra emelte a Richternél. Ez jó,vevőket hozhat a piacra a Richternél. Itt egy a baj. Nincs semmi forgalom. Máskor 5-évvel ezelőtt a Richterből napi 70000 db volt az átlagforgalom.
Ugyanígy jártam.
Én is beraktam egy stopot a héten, bár nagyon ritkán szoktam. Szerda délután szinte napi minimumum kivágott (MOL), tegnap délelőtt pedig majdnem nullán 18400 körül ki tudtam volna szállni.
Így bekönyveltem a 23K bukót én is.
Itt ülök a gép előtt szinte egész nap, ilyenkor feleslegesnek tartom a stop-lost.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.