Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem a 18 millához kell viszonyítani a 35k-t, inkább a napi pár ezerhez ami megfordul a béten, mindjárt mást mutat :) Mai forgalom 2000 db :) Egy 35k-s öntés nem lenne semleges :)
semleges, ugyanis a richter srv-programjával a totálisan-lojális dolgozóit jutalmazza, azok meg csak akkor válnak meg (kedvenc)cégük papírjaitól, ha utasítást kapnak rá...;)
és ha így is lenne, mi ez a pár darab a 18.637.486-hoz...
végezetül: Bogsch Erik legyen veletek!:)
Törölt felhasználó2012. 01. 02. 13:15
Boldog új évet mindenkinek!
A 12:21-es hír vajon jó, vagy rossz?
Félek, hogy a mostani helyzetben rossz, bár nem eget rengető a mennyiség.
A szívekből még nem aludt
ki a karácsony lángja,
de lassan elérkezik az
esztendő... utolsó órája!
Hátrahagyva magunk
mögött a sok-sok gondokat,
elfeledjük egy pillanatra,
ami ez időről megmaradt
Mulatságba fojtva a rosszat
és szépet, mellette talán,
ígéreteink is megférnek...
Van aki vigadva, van
aki csendben ünnepel,
de minket a remény
soha ne hagyjon el!
Poharunkat emeljük hát
az este végére,
s töltse meg a szíveket,
a szeretet erénye...
teljesen igazat adok neked...teljesen...
sokszor, sokféleképpen átgondoltam már ezt...totál nem éri meg...semmilyen szempontból...de föl fog menni csak pszichésen úgy van kitalálva...h ne hagyjon nyugodni...de ha pl eladnám akkor se hagyna...mert akkor meg az izgatna h jól döntöttem e...szeptember kilencedikén zártam bux 1112 határidőt tetemesnek mondható bukóban (szinte az éves nyereségem elvitte)...sokat gondolkodtam rajt h nem lett volna e jó várni vele amig zárják... 17390-en zártam...szinte hihetetlen...pont annyin zárt decemberben...bármi megtörténhet...végül is még 362000 pluszban vagyok...az is bánt h ennyire nem hittem el h ennyit eshet...
Emlékszel, hogy szóltam augusztusban, hogy 17500-nál add el a Mol-t. Én is úgy tettem, fájó szívvel, mert nagyon jó áras MOL-om volt (19640), amire sokat vártam, mégis eladtam, és visszavettem lejjebb többet. Sajna, korán eladtam, de azért sokat javított a helyzeten.
Egyébként tiszta röhej, hogy saját pénzünkért agyalunk, hogy valahogy visszaszerezzük. Idő, pénz, energia. Nem tudom nem szalasztunk e el okosabb dolgokat emiatt. A választ belül mindenki kristálytisztán érzi, de .....
ilyen bukóban képtelen vagyok eladni...tartom ha kell éveket ha csak az élet közbe nem szól, de ha tovább nem romlik a helyzetem akkor tudom tartani...az rosszabb lenne nekem ha eladnám és megindulna...másfél év sztem
Hát, le a kalappal előtted, ha még mindig tartod a pakkjaidat. A MOL-lal megszívtam én is vastagon, de már sokat ledolgoztam belőle. Nem ezekre a zárókra számítottam én sem. 17390-ért vettem MOL-t, erre 350-en zárt. Tiszta beszarás.
mielött eltűnne a topik:) szar év volt nagyon bár 56.000 ft plusszal zártam...röhejes...számlavezetési díjra elég...de a záróárakhoz képest 1124450 nem realizált bukóm van...szar...reméljünk jobbakat...
sajnálom...szar...mol is esik...pont rossz nekem is mert otit eladtam korán átléptem molba az meg esik...francba, meg a ricsi is...ha dobtam volna...már rég jó lennék 10 forinton múlt...
remélhetőleg ez csak az év végi érdektelenség és adó-optimalizálás végett esik...tavaly is így volt, ha jól rémlik (otp-ben legalábbis biztos)...januárban majd jön 1 kis felhúzás...meglátjuk...ja, és kérdés, h milyen szintekről...sajna benne lehet még a lokális sáv alja (33400 körül)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.