Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Figyuka, ha ott ülsz a gép előtt, akkor minek raksz be stopot ? Kivág, aztán fordul... tudom, hogy a szent stop-loss és hasonló okosságok, de nagyon sokszor ki tud babrálni az emberrel.
Én is ki tudnám ülni, mert betartok azért egy-két alapszabályt, ami pölö arra vonatkozik, hogy kajapénzzel nem szabad tőzsdézni.
Csak sokszor kicsi türelmetlenke vagyok... én már 3 hete likvidáltam néhány bukós pappert, hogy a két éve befizetett adómat vissza tudjam igényelni ! :-)
Halihó !
Kicsit jobban vagy azért ma reggel, elnézévén a MOL-t....???
Jééé.. most látom, hogy a ricsibe írogatok. No mindegy...
Egyébként Te semmit nem adsz el bukóban ?
nem tudom ki-mit mondott...
de még1x be kéne szállnom, h kinullázam magam...oti 3150 meg lehet még (dax 5900-nél)...nem tudom...
viszont teljesen szétoffoljuk a topikot:)
Mit is mondott tegnap lesipuskás ?
Hogy mire a chart beérik, megérkezik a hír is ? Akkor ezek szerint mégis lesz valami megegyezés a találkozón.
Ez az egész unio egyébként egy kalap szamóca, totál felesleges volt és mindenki csak szív miatta.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.