Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Azért esett le múlt héten a 35700 ról, mert valaki hirtelen eladott 1000 db-ot, és ez 34200 ig teljesült. Egy kötésben akkor abban a pillanatban 15-20 db-ként voltak vevők. Az 1000 db-nak pedig nem ért rá. Pedig ha ekosztva dobta volna be, ő is jobban jár.
azzal sztem nincs baj, h magyar vagy...mindenhol vannak hülyék, max. ott van gazdaság/ipar/termelés is mellé...pl. UK is tele van korrupt politikussal: állami pénzből medencetisztítós-kurvázós-nagyházépítős-stb... link
Igen, látom, hogy Ricsike visszakapaszkodott, egész jól bíja. :-)
Kex, én eddig is szégyelltem, hogy ide születtem, külföldön is inkább befogom a pofámat és ha nem szükséges, nem reklámozom, hogy magyar vagyok. Ez a leminősítés már nem rontott sokat a közérzetemen.
Apukám baltázta el annak idején, amikor hezitált Kolozsvárról errefelé tartva, hogy megálljon-e Budapesten, vagy menjen tovább Bécsbe. Az utóbbit kellett volna választania.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.