Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Jól emlékszel, pontosan levezettem... szarul is esik, DE hátha Te újat tudsz mondani :) bár a 2011. bevallás sorait még Te sem ismerheted :)
2G !!!
és szép NAPot!
"Mivel a 2011-es bevallás megfelelő sorai még nem állnak rendelkezésre, ezért a 2010. évi bevallás megfelelő sorait írom le:
A 174. sorba beírod a 2011. évi veszteséget, majd a 212-220 sorba értelemszerűen a 2009-2010 bevallás megfelelő sorait átmásolod, és a program automatikusan kiszámítja a 2011-ben kiegyenlítésként figyelembe vehető összeget."
Ezt írta hétfőn ujonc, de én is meg fogom nézni, habár Ő nagyon büfé adózás-ügyileg ! :-)
Jaj.... a fenébe.... bocsi, de úgy emlékeztem, hogy ujonc7 még aznap beírta, hol kell keresned.
Ha mégsem, akkor igen, természetesen, mert az ígéret szép szó !
Ja, és ugyanolyan hitelt kapunk az IMF-től, mint 2008-ban.
Ha minden jól megy, majd a lányom unokája talán már nem fogja összecsinálni magát attól az adótehertől, amit ezért cserébe a nyakunkba raknak.
Mindenesetre én arra biztatom és nevelem a 7 éves gyereket, hogy amint majd teheti, húzzon innen, de nagyon gyorsan.
sajnálom nagyon és együttérzek veled...több év lesz nekem is másfél minimum még én is kikászálodok valahogy a jelenlegi beker áraimból...persze csak ha nem romlik tovább a szitu...a két évben talán már az is benne van, lenne...
nálam MOST telt be a pohár, már ki is csordult!:) ... holnap eladom az alját ... remélem 0-val ki tudok szállni, kell a pénz ... jövőre meg eladom a többit, valszeg. egész évben a ricsi veszteségre fogok keresni ... DE ricsit SOHA többet nem veszek ... ez van sajnos :( és most elegem van mindenből...
sziasztok
én is most értem haza háromkor mentem el döbbenet h mit művelnek a béten valószínű van egy bróker csapat amelyik összebeszél és hol erre hol arra mutyiznak, aki tudja az irányt napi 50.000 simán kereshet...de ezt nem szabadna hagyni sztem
Törölt felhasználó2011. 12. 13. 17:12
valóban nem semmi mutyi megy itt.
azért hogy a 4 legerősebb magyar részvény egyike bármiféle hír, esemény, falevélrezdülés nélkül csak úgy zutty essen jó 500 forintot, 1,5%ot fél perc alatt, az nem semmi. na erre rakjon valaki stoplosst.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.